To je to što me zanima!

Čistačica u kompaniji Mate Rimca odlazi u mirovinu: On je za oproštaj provozao u Neveri

Hvala Sanja na svemu, ne mogu vjerovati da je 10 godina prošlo! I hvala svim kolegama koji svaki dan daju doprinos svemu što radimo, objavio je Rimac...
Vidi originalni članak

Svi Hrvati znaju kako su naše čistačice potlačene i izrabljivane (vidi čistačicagate). Naša teta Sanja odlazi u mirovinu nakon 10 godina u firmi uz oproštaj kolega Facility teama (čistačice, domari, održavanje…). Točno se vidi kako je svima loše i teško, objavio je na svojem Facebook profilu uz video Mate Rimac.

EVO U KOJOJ JE FAZI PROJEKT Hoćemo li se za tri godine voziti Rimčevim robotaksijima? Rok za završetak prototipa su pomakli

Na snimci se vide radnici koji uživaju u hrani, tu je i torta, palo je puno zagrljaja... Gospođu Sanju je Rimac za kraj provozao u poznatoj jurilici Neveri.

- Hvala Sanja na svemu, ne mogu vjerovati da je 10 godina prošlo! I hvala svim kolegama koji svaki dan daju doprinos svemu što radimo. Kako je jedan čistač rekao Kennedyju kada je bio u posjeti NASA Space Centru '62. godine kad ga je pitao što radi: 'I'm helping put a man on the Moon, Mr. President - napisao je Rimac u nastavku objave.

RIMČEV NOVI REKORD Nevera je sada postala kraljica rikverca: 'Prvo smo se smijali pa ubrzali sve do 275 km/h!'

Kolege i kolegice su se od Sanje oprostili uz brojne poklone..

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Tutankaman 18.02.2024.

    Lopovska familija

  • lupo43 22.12.2023.

    Bravo Mate dosljedan do kraja, mnogini ne znaju da imaju cistacicu!!?

  • bramko duspara 21.12.2023.

    Ja bi je ovako tamo amo provozao

Komentiraj...
Vidi sve komentare