To je to što me zanima!

Čisti luksuz: U Rovinju pokazali najveći motorni katamaran

U luksuznoj 19-metarskoj jahti na putovanju može uživati do dvanaest putnika uz dva člana posade. Jahta štedi na potrošnji čime manje šteti okolišu i pridonosi stilu života usklađenog s prirodom i morem.
Vidi originalni članak

Premijerno na hrvatskom tržištu u subotu je u Rovinju predstavljena najnovija luksuzna jahta M8 marke Prestige, brodograditelja koji je dio najveće europske grupacije u nautičkoj brodogradnji - Groupe Beneteau. Radi se o najvećem motornom katamaranu prestige linije. Ova 19 metarska luksuzna jahta ima unutrašnjost  obogaćenu prostranim salonom koji odiše udobnošću, dok se kabine ističu sofisticiranim dizajnom i izradom namještaja od isključivo vrhunskih materijala. U ovom pomno odabranom interijeru tako na putovanju može uživati do dvanaest putnika uz dva člana posade.

Vanjski dio jahte Prestige M8 oduzima dah svojim modernim izgledom i profinjenom estetikom koja već na prvi pogled otvara prostrane površine za sunčanje putnika, elegantan lounge prostor i dobro opremljenu palubu za opuštanje, pružajući savršeno okruženje za uživanje u svakom trenutku provedenom na moru.

Ljubiteljima spokojnog krstarenja i udobnosti tijekom plovidbe svakako će biti zanimljiva i informacija da novi model štedi na potrošnji čime manje šteti okolišu i pridonosi stilu života usklađenog s prirodom i morem. 

.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • wtf2 08.07.2023.

    Najveci motorni katamaran🤣🤣🤣🤣, koji likovi od novinara🤣🤣🤣🤣

  • Dinko1111 07.07.2023.

    Ne znam zasto bez pitanja mi slikate jahtu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare