To je to što me zanima!

Čitatelj dobio odgovor Glasa Koncila: Ne, u raju nema seksa

U raju se ljudi, kako je rekao Isus, niti žene niti udavaju, napisao je teolog u odgovoru studentu (25), te ga uputio da se za pomoć obrati za pomoć svećeniku
Vidi originalni članak

Student (25) je uputio pismo redakciji Glasa Koncila u kojem je, između ostalog, postavio pitanje 'ima li u raju seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava'. Pitanje znatiželjnog čitatelja nije šokiralo teologa Glasa Koncila koji mu je uredno odgovorio na postavljeno pitanje rekavši da u raju nema seksualnih zadovoljstava. 

- U raju se ljudi, kako je rekao Isus, niti žene niti udavaju, napisao je teolog u odgovoru. 

Student je pismu napisao i da misli kako je 'normalno' da se zamišlja u krevetu s djevojkama koje susreće, na što mu je teolog napisao da griješi, te da ne vodi dovoljno računa o o čistoći srca i mašte, kao i da na taj način povređuje svoje dostojanstvo i samopoštovanje i ne poštuje djevojke o kojima govori. Uputio ga je da se za pomoć obrati duhovniku, ispovjedniku ili svećeniku s kojim je blizak.

>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 48

  • Društveni kroničar 20.06.2012.

    ako iskreno nekoga zanima odgovor na to pitanje ujedno zna engleski jezik evo odličan link http://www.peterkreeft.com/topics/sex-in-heaven.htm

  • handi 20.06.2012.

    Čudo, kako je teško bilo crkvi pogoditi da se mrtvi ne mogu seksati? Meni se čini da ovaj koji je postavio pitanje; "da li u raju ili na nebesima ima seksa", zbija šalu sa crkvom.

  • EmirDžambegović 20.06.2012.

    hahahaha! :) u islamu je apsolutno drugačije! ne da ima, nego IMAAAA! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare