To je to što me zanima!

Čitava Hrvatska se ujedinila u nevolji: Svi su slali pomoć...

Naša je obaveza i sretni smo što u ovim zaista teškim vremenima možemo pomoći obiteljima s područja pogođenih potresom. Naši reporteri bili su tamo svaki dan, rekao je Zoran Turković, direktor 24sata
Vidi originalni članak

Na stotine domaćih i stranih firmi je pomoglo, volonteri su stizali sa svih strana, obitelji su slale pomoć u hrani, odjeći, novcu... Hrvatska se ujedinila u nevolji. Slali su ljudi sve što su mogli, od kruha do kamp kućica ne bi li spasili mnogobrojne obitelji u Petrinji, Glini, Sisku i okolici od gladi i hladnoće.

Pomogli smo, koliko smo mogli, i mi. Na samom ulazu u Glinu pronašli smo petnaesteročlanu obitelj Horvat. Stisnuti uz vatru rekli su da spavaju u autima i u jednom rabljenom kamperu s rupom u podu. Iznutra je dopirao dječji plač. U roku 48 sati, dobili su dvije kućice od 24 sata.

Prihod od prodaje specijalnog novogodišnjeg broja, a bilo je to 330.000 kuna, doniran je zakladi Solidarna.

Taj iznos dodan je za kupovinu još 15 kućica i 15 kontejnera. Kućice se sastoje od dvije spavaće sobe, tuša i kupaone, kuhinje, frižidera, wca...

- Naša je obaveza i sretni smo što u ovim zaista teškim vremenima možemo pomoći obiteljima s područja pogođenih potresom. Naši reporteri bili su tamo svaki dan, u Petrinji, Glini, Sisku i okolici, izvještavali s terena. I bit ćemo uz vas i ubuduće - rekao je Zoran Turković, direktor 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tone 30.01.2021.

    Građani hrvatske nisu do sada razočarali kada je trebalo pomagati, davati ! Korist davanja donekle je umanjena predanošču onih koji vole "uzimati" i u svemu vide priku !!!

  • _MAX_ 30.01.2021.

    Kako svi pa evo ja nisam. Birali smo Kapitalizam pa nek se snadju i dalje nek glasaju za ADZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare