To je to što me zanima!

Članovi HSP-a prozivaju Srba za loše rezultate na izborima

HSP na izborima nije osvojio ni jedno mjesto u Saboru, a za loše rezultate neki članovi stranke prozivaju i Daniela Srba. Sabor stranke je 25. veljače ove godine
Vidi originalni članak

Sabor HSP-a će biti 25. veljače ove godine, a do 15. veljače bi se trebali znati kandidati za predsjednika. HRT javlja kako se u stranci postavilo pitanje odgovornosti za loše rezultate na proteklim parlamentarnim izborima, a neki članovi stranke za to prozivaju i predsjednika Daniela Srba. HSP na izborima nije osvojio ni jedno mjesto u Saboru.

Srb je inače u Osijeku ocijenio i kako je referendum o ulasku Hrvatske u EU legalan, ali ne i legitiman, jer se referendumu nije odazvalo više od 50 posto birača u Hrvatskoj. Dodao je kako su državni čelnici time doživjeli veliki poraz, jer su građani Hrvatske iskazali nepovjerenje prema njihovoj preporuci. Srb je rekao kako drži da Hrvatska ima loša povijesna iskustva s ulascima u takve naddržavne saveze.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PINĐEK 24.01.2012.

    treba maknuti sve one koji ne rade za dobrobit ovog naroda bez obzira kako se on zvao a pogotovo u hsp-u. jer hsp je jedina stranka koja jasno i glasno drži do svega onog što je naše i hrvatsko.

  • kety66 24.01.2012.

    Maknuti Đapića,Srba i još neke ulizice,šteta Tadića,Kovačevića,Trgovčevića to su sposobni mladi saborski zastupnici bili,a nema ih više u HSP-u sve ih Srb i Đapić otjerali iz stranke sramota velika tad ih je bilo 8,a sad nijedan sve zbog pojedinaca i njihove taštine!

  • user_96365 24.01.2012.

    šta drugo i očekivati od vas...uvek vam je kriv neki Srb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare