To je to što me zanima!

Članovi Vlade na Mirogoju za sve branitelje položili vijence

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Povodom ulaska Hrvatske u EU premijer Zoran Milanović s ministrima Ostojićem, Kotromanovićem i Matićem na Mirogoju je položio vijence za poginule branitelje
Vidi originalni članak

Na groblju Mirogoj izaslanstvo Vlade RH položilo je vijence kod Središnjeg križa branitelja u čast svim poginulim braniteljima u Domovinskom ratu.

U delegaciji su uz šefa Vlade Zorana Milanovića bili ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, ministar branitelja Fred Matić te ministar obrane Ante Kotromanović.

- Danas se s ponosom prisjećamo hrvatskih branitelja koji su '90-ih imali ovu viziju, slobodu, sigurnost i blagostanje. Slobodu su nam osigurali hrvatski branitelji, sigurnost smo dobili ulaskom u NATO savez, a blagostanje bi trebalo nastupiti od sutra, ali tu trebamo mi učiniti puno. Svatko od nas pojedinaca, hrvatskih građana, dati svoj doprinos i na taj način ispuniti san svih hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za ovo što danas imamo. I zato im hvala i zato smo se danas okupili u ovom broju da im odamo dužnu počast - rekao je ministar Predrag Matić.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Halo Bing, kako brat 01.07.2013.

    "san svih hrvatskih branitelja koji su dali svoje živote za ovo što danas imamo"!!!!!! Zemlja sa korupcijskim skandalima ko po tekućoj vrpci, prek 350000 nezaposlenih, 100000 onih koji rade a svoje plače ili ne vide ili vide svaki 4. mjesec, zemlja gdje večina građana jedva krpa od 1. do 1. To ni san nek je nočna mora.To ni niko sanjal, sigurno. Branitelji, izginuli i još živi su sanjali zemlju, gde budu svi mogli normalno živjeti od svojega rada, i gdje omladina posle završenog školovanja nebu za poslom morala bježati od Austrije do Kanade i Australije.

  • trooso 30.06.2013.

    lacky luke, bila nam je dužnost, ali smo neki od nas otišli dobrovoljno, a ne po dužnosti da osiguramo neovisnost ili nezavisnost hrvatske, i uspjeli smo sada smo bez ispucanog metka poraženi jer ponovo postajemo ovisni i drugi će nam krojiti sudbinu, a po riječima mojih prijatelja koji su u EU, u malim zemljama kakva je naša vele da nas ćeka tuga i siromaštvo

  • starčevič 30.06.2013.

    Kakva ironija prekjučer zakonski zaštite udbaše a danas polažu vijence na braniteljske grobove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare