To je to što me zanima!

Clintonovi će nakon 8 mjeseci braka strpati zeta u ludnicu?

Marc Mezvinsky navodno je depresivan i na rubu živčanog sloma jer Clintonovi traže da prekine veze s ocem. Nedavno je dao otkaz i pokupio se na tromjesečno skijanje
Vidi originalni članak

Chelsea Clinton (31) i njen suprug Marc Mezvinsky (33) zbog glasina da imaju poteškoća u braku sve se češće u javnosti pojavljuju zajedno, no prijatelji tvrde da je sve samo farsa te da je Marc na rubu živčanog sloma. 

- Bojimo se da je Marc na putu za ludnicu. Chelsea ga vodi svuda kako bi pokazala da su sretni, no on je zapravo depresivan, rekao je National Enquireru izvor blizak paru. Navodno je glavni problem neslaganje dviju obitelji. Bivši predsjednik Bill Clinton i državna tajnica SAD-a Hillary navodno traže od Marca da prekine veze sa ocem Edom (74), bivšim kongresnikom koji je bio u zatvoru zbog prevare. 

- Ono što se događalo Edu od kada je sve ovo s Clintonovima počelo je nezamislivo. Svi se prema njemu ponašaju odvratno te je jako uzrujan - rekla je Margot, Marcova polusestra. Tračevi su počeli kad je Marc, bivši investicijski bankar, krajem siječnja dao otkaz te otišao na tromjesečno skijanje s prijateljima, bez žene. Međutim, nakon što su se u medijima pojavile glasine o njihovim problemima, Marc se vratio. Ured Hillary Clinton zanijekao je da je brak njene kćeri na klimavim nogama, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • džep 26.02.2011.

    oni će ga strpat u ludaru????.onda je stvarno lud.

  • nick the dick 26.02.2011.

    izgleda da su malo pretjerali tijekom inicijacije u skulls and bones

  • valdop 25.02.2011.

    on je u ludnici još od svadbe . . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare