To je to što me zanima!

Čobanković: Uskoro ćemo naći rješenje za Sunčani Hvar

Petar Čobanković se sastao s predstavnicima Orco grupe. Za Slobodnu Dalmaciju je rekao da su pregovori oko pronalaska rješenja za Sunčani Hvar u tijeku
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju, Petar Čobanković, u ponedjeljak se sastao s predstavnicima Orco Property Grupe, većinskog vlasnika hotelske kuće Sunčani Hvar. O detaljima sastanka nisu govorili, ali su nakon sastanka izjavili kako su pregovori oko pronalaska rješenja za probleme Sunčanog Hvara u tijeku. Čobanković je za Slobodnu Dalmaciju rekao kako je sastanak bio jako konstruktivan. Dodao je kako im treba još vremena kako bi konačna rješenja bila u interesu Orcoa, države, lokalne zajednice i zaposlenika Sunčanog Hvara.

Izvorni članak možete pročitati OVDJE.

'Čobanković o ribarstvu nema pojma'

Predsjednik udruge Naše more, Antin Frančić, istaknuo je kako će se za dva tjedna vidjeti kako to izgleda dok se ujedine ribari i seljaci u prosvjedu. Navodno ne očekuju ništa od razgovora s ministrom Čobankovićem u srijedu jer kako ističu, on o ribarstvu nema pojma pa je sve bitne odluke prepustio državnom tajniku, prenosi T-Portal. Ribari Tončiju Božaniću, državnom tajniku, na teret stavljaju sve probleme koji su se u deset godina nataložili u ribarstvu te su zatražili njegovu smjenu. Ipak, smatraju kako nema naznaka o Božanićevoj smjeni jer on spada u HSS-ov kadar pa je HDZ u tom slučaju nemoćan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • WalterNowotny 31.01.2011.

    orco grupa? pa jel' to ona ista kojoj je ''savjetnik'' bio škegro zdrpiboca, ekonomski stručnjak koji se mora skrivati da ga ne maznu japanci, a koji je upravo savjetnik gospođe ministarke?

  • ztisanic 28.01.2011.

    Nisu se dogovorili kome će koliko pripasti kao i do sada štosu privatizirali sva dobra u Hrvatskoj ovaj ćoban je i poljoprivredu sveo u đunglu,koliko on ima stotina hektara zemlje neka kaže javnosti koliko hektara obrađiva i što raste na toj zemlji i toje iz skupine lopova koji preko poticaja muze ovu državu gdje je tu inspekcija da vidi što to on obrađiva malog poljoprivrednika jebu za svaku parcelicu i ako nije obrađena ide mu kazna neka se nadležni ako je pravna država nagleda i kod njega pa da vrati sve te poticaje koje je do sada dobivao jel se i tu radi o milionima kuna.

  • HectorTheGreat 28.01.2011.

    uskoro cete svi u zatvor nadam se, skupa sa frendovima iz francuske kojima ste dozvolili da se zajebavaju i kradu po hvaru vec godinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare