To je to što me zanima!

Teško se ozlijedio: M. Čolak se poskliznuo i promašio bazen

Bazen u stanu: Marin Čolak (27) bio je na momačkoj večeri. Popeo se na tri metra visoku betonsku policu i htio skočiti u bazen. Okliznuo se i pao te teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Slomljene čeljusti Marin Čolak (27) leži u bolnici Dubrava u Zagrebu. Taj bivši vozač automobilskih utrka sada ne može govoriti, pa ne može ni odgovara na pitanja kako i zašto se točno ozlijedio. Čolak, u čijem je Ferrariju prošle godine izgorjela njegova djevojka (on je vozio, ali je ispao iz auta i preživio), bio je sada na momačkoj večeri u stanu u zagrebačkoj Ivanićgradskoj ulici. Pijan se oko 1 sat sjetio da bi se mogao okupati u bazenu koji ima u stanu. No Čolak je htio impresionirati prijatelje ulaskom u bazen. Popeo se na tri metra visoku betonsku policu i namjeravao s nje skočiti u vodu.

Okliznuo se prije skoka, pao s police kraj bazena i teško se ozlijedio. Prijatelji su pozvali Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu.

Čolaku, nekad automobilističkom prvaku, nakon nesreće je prošle godine oduzeta vozačka, ali je on ipak nastavio s utrkama. Doduše, samo u kartingu, na zatvorenim stazama...

Izgorjela u Ferrariju

Čolak je Ferrarijem 2010. izletio s autoceste kraj Bosiljeva. Vozio je više od 200 na sat. Tada je poginula Ivana Obad (20). 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • onur12 27.11.2011.

    koji kretinjo pa stvarno je lik Kr etinjo.đaba mu pare kad nema u glavi!

  • NikolinaPažin 27.11.2011.

    strasno!eto sta novci cine,u ferrariju mu je zbog ludiranja poginula cura od 20 godina,a sada godinu dana nakon toga skoro se opet ubio,i neznam koje srece ima da svaki put prode dobro!!!!skakat sa police visoke 3 m u bazen u kući!!!ma prestrasno!

  • dalmaššššš 27.11.2011.

    ja uvik kažen da ima boga Bog sve vidiii....

Komentiraj...
Vidi sve komentare