To je to što me zanima!

Core Media: Uhitili su Dijanu Čuljak, ometala je istragu?

Novinarku i HTV-ovu urednicu Dijanu Čuljak priveli su u petak zbog sumnje u kazneno djelo sprečavanja dokazivanja. Noć će provesti u Jedinici za zadržavanje
Vidi originalni članak

Novinarku Dijanu Čuljak priveli su u petak zbog sumnje u kazneno djelo sprečavanja dokazivanja. Nakon privođenja u PNUSKOK, tijekom subote će je ispitati u zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu. Noć će provesti u Jedinici za zadržavanje. 

Bivši suprug Dijane Čuljak, Vladimir Šelebaj se s još četvero ljudi tereti za izvlačenje 16 milijuna kuna iz Core Medije i Media spota. 

Već u veljači pojavile su se informacije da bi se Dijana Čuljak mogla naći na optuženičkoj klupi, zajedno s bivšim suprugom koji je tijekom ranijeg svjedočenja rekao da mu je Čuljak naložila da mora Siniši Svilanu isplaćivati novac za emisije. 

Sudi se Siniši Svilanu

U slučaju Core Media Siniša Svilan optužen je da je kao direktor programa Nove TV uzimao mito i u program uvrštavao emisije producentske kuće Core Media koja je bila u vlasništvu Dijane Čuljak i njezinog bivšeg supruga Vladimira Šelebaja. 

USKOK odustao od zaštićenog svjedoka

Inače, USKOK je u petak odustao od ispitivanja zaštićenog svjedoka na suđenju Siniši Svilanu. Svjedok pod pseudonimom Krešo u petak se nije pojavio treći put.

Tijekom svjedočenja rekla da je nesvjesno potpisala ugovor

Čuljak je u prosincu i sama svjedočila na suđenju Siniši Svilanu. Tada je izjavila da nije znala da je potpisala partnerski ugovor o vlasništvu nad Core Medijom. Naime, objasnila je da je svom suprugu bezgranično vjerovala pa je moguće da je neke dokumente nesvjesno potpisala.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • WOMANIZER 09.03.2013.

    sve uvijek dođe na svoje!

  • Viktorija0107 09.03.2013.

    Alo pa kako će ona u prdekani ? Pa tamo nema fine klope ,mirisne kupke ,pedikera ,masera ??????Ajme .........

  • ivanfilip 09.03.2013.

    Mislio sam da je gospođa Ćuljak pametna novinarka a ona se brani "nesvjesnim potpisivanjem ugovora" Kaj je bila urednica po podobnosti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare