To je to što me zanima!

Čovjek kojeg Erdogan krivi za puč: 'To je možda iscenirano'

Gulen je rekao da se demokracija ne može postići vojnom akcijom. Kritizirao je vladu Erdogana .Pozvao je turski narod da ne gleda vojnu intervenciju kao nešto pozitivno. ..
Vidi originalni članak

Muslimanski klerik koji živi u SAD-u Fethullah Gulen, čije sljedbenike Turska krivi za propali državni udar, rekao je subotu kako je pokušaj svrgavanja možda bio insceniran te pozvao turski narod da ne gleda vojnu intervenciju kao nešto pozitivno. 

"Postoje mali izgledi, postoji mogućnost da je to mogao biti insceniran puč", rekao je Gulen novinarima preko prevoditelja u Pennsylvaniji gdje živi. "Mogao bi biti namijenjen za sudske optužnice i udruge".

Gulen je rekao da se demokracija ne može postići vojnom akcijom. Kritizirao je vladu predsjednika Tayyipa Erdogana.

"Izgleda da ne trpe bilo kakav pokret, bilo koju skupinu, bilo koju organizaciju koji nisu pod njihovom potpunom kontrolom", rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dalibor0704 18.07.2016.

    Tko ono kupuje nafti IS-a i time financira terorizam? Tko ono hoće uvesti ponovo Islam u državnu vlast, nešto što je Kemal paša uspio maknuti prije 90 godina? Nije čudo da se razvija terorizam uz takve dobre duše. Krdo budala je ustalo u Erdoganovu obranu, a kada im počnu ginuti najbliži, zanima me kome će se žaliti. Sigurno će za sve kriviti Kurde.

  • TVRDOGLAVI SVABO 17.07.2016.

    Sigurno erco napiso knjigu zatim scenyfijo knjigu napravijo reziju i puč

  • zahira45 17.07.2016.

    Naravno de je Erdogan iscenirao, on je diktator kakvog trenutno nema na svijetu. Ovo je namjerno organizirana predstava za obračun sa svima u Turskoj koji žele demokratsku i slobodnu zemlju, zemlju poštivanja ljudskih prava. Kako izgleda trenutno, Turska će potonuti u mrak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare