To je to što me zanima!

Čovjek koji je svojedobno nosio lijes gradom želi na Pantovčak

Juretić je svoju kandidaturu najavio u Petrovoj 3., dao krv te svim hrvatskim političarima poručio 'da prestanu sisati krv narodu, pokažu svoju humanitarnu stranu i daju krv'
Vidi originalni članak

Hrvatska ima još jednog potencijalnog predsjedničkog kandidata - Josipa Juretića koji je svoju kandidaturu najavio u Petrovoj 3., u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Deklarira se kao čovjek iz naroda koji pripada centru, a kao najveći problem u Hrvatskoj ističe pravosuđe. Naime, on sam protiv Republike Hrvatske vodi 105 parnica.

Juretić je široj javnosti poznat od veljače, kada je kroz metropolu nosio lijes pokriven hrvatskom zastavom.

Tada je htio pokazati kako ova država više ne postoji, a lijes je trebao postaviti na Markov trg. Prije tog čina, policija ga je privela.

U Petrovoj 3. darovao je krv, a to je učinilo još 20-ak ljudi koji su popratili dobrotvornu akciju. Uz to je svim hrvatskim političarima poručio - "da prestanu sisati krv narodu, pokažu svoju humanitarnu stranu i daju krv".  

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ramokatolik 07.09.2019.

    Svaka luda ima svoje veselje

  • nijetebriga 07.09.2019.

    Boze zasto nisi nesto podario pojedinim ljudima.. on koji vodi bitku sa drzavom..ima 105 prijava bi se kandidirao za predsjednicko mjesto te iste drzave?hbt. sutra ce se mozda i vulkanija javit kao kandidat kako je pocelo sa kandidatima..

  • prokurator 07.09.2019.

    možda ovo nije osobito školovan čovjek, ali obzirom na ono nošenje lijesa, barem se ne kandidira zbog plaće i lososa. šanse nemaju, ali nemam ništa protiv takvih kandidata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare