To je to što me zanima!

Čovjek u Srbiji pronašao mrtvu bebu u zamrzivaču: 'Vidio sam vreću, mislio sam da je kruh...'

Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Počeo sam hodati od šoka. Odmah sam nazvao sina i policiju, ispričao je potreseni Zoran
Vidi originalni članak

Stravičan slučaj potresa Zemun u Srbiji, čovjek je u zamrzivaču u obiteljskoj kući pronašao mrtvu bebu zamotanu u vreću.

Zoran M. (62) za portal Nova.rs ispričao je što se točno dogodilo. Kaže kako mu se pokvario zamrzivač i da je pozvao majstora koji mu je rekao da prvo sve treba odmrznuti.

- Jučer sam krenuo sa čišćenjem zamrzivača, izbacio sam sve iz njega. Među vrećicama je bila i ta s tijelom bebe - rekao je potreseni Zoran.

Priča kako je oko 15 sati otišao pogledati kako napreduje odmrzavanje i tada je uslijedio šok.

- Vidio sam vrećicu u kojoj je bio ručnik. Prvo sam pomislio da je to neki kruh. Kada sam otvorio vrećicu, ugledao sam bebu. Počeo sam hodati od šoka. Odmah sam nazvao sina i policiju - ispričao je.

U KUĆU SE TEK DOSELIO Horor u Srbiji: Čovjek čistio stari zamrzivač pa u njemu pronašao tijelo bebe zamotano u vreću

Naglašava da ne zna odakle tijelo bebe u zamrzivaču i što se dogodilo. Kaže da ga je supruga napustila prošle godine i da su pristup zamrzivaču imali samo on i ona.

- Nisam znao da se tako nešto nalazi u zamrzivaču, još sam potresen. Ne znam što da mislim o svemu ovome... Ne znam što ću učiniti ako je to moje dijete - rekao je Zoran.

Srpski mediji pišu da je u tijeku potraga za Zoranovom suprugom kako bi se provjerilo ima li ona kakvih saznanja o slučaju mrtvog djeteta u zamrzivaču.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MatijaKezele 20.01.2023.

    Prestrašno, čovjek će imat ogromne traume

  • S.T.A.R.K. 20.01.2023.

    Pa znam jel baba nije nikome nedostajala!? Šta otišla u šparoge u Njemačku ili...

  • klincek123 20.01.2023.

    bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare