To je to što me zanima!

Čovjek za kojeg je Marko Milić slao poruke u diplomskom se radu zahvalio - obitelji Milić!

Telegram piše kako je Niko Dujmović, prijatelj zbog kojeg je glasnogovornik Vlade slao poruke šefu Hrvatskih šuma, u svom diplomskom radu zahvalio i - obitelji Milić
Vidi originalni članak

Nacional je objavio poruke koje je glasnogovornik Vlade Marko Milić, jedan od ljudi iz najbližeg kruga suradnika premijera Plenkovića, slao Krunoslavu Jakupčiću, kasnije optuženom u aferi 'vjetroelektrane', dok je ovaj bio šef Hrvatskih šuma.

U poruci je pisalo 'Niko Dujmović'.

- Radit će do godinu dana na određeno, takva je praksa u Hrvatskim šumama, a onda ćemo ga primiti - odgovara Miliću Jakupčić, nakon čega dobiva novu poruku: 'Hvala ti Kruno puno.

AFERA 'TAJNE PORUKE' Otkrivamo: Gdje su točno glavni tajnik HDZ-a i glasnogovornik Vlade uhljebili svoje kandidate

'Nisam ni vidio te poruke'

Marko Milić potvrdio je autentičnost poruka, rekao je da se samo informirao u vezi svog prijatelja i da te poruke nisu utjecale na njegov status.

Na dan kad je poslao tu poruku, njegovom prijatelju bio je zadnji dan pripravničkog staža. Dan poslije dobio je posao, a dvije godine kasnije i ugovor na neodređeno.

Javio se i Dujmović koji kaže kako te poruke nisu utjecale na njegov profesionalni put i da ih nije vidio dok nisu objavljene.

Telegram piše kako je Niko Dujmović, prijatelj zbog kojeg je glasnogovornik Vlade slao poruke šefu Hrvatskih šuma, u svom diplomskom radu zahvalio i - obitelji Milić.

SPORNE PORUKE Dan nakon što je Marko Milić poslao poruku, njegov prijatelj dobio je novi ugovor za posao

Zahvala na petoj stranici

To je, kako piše Telegram, na petoj stranici. Dujmović prvo zahvaljuje „svojoj obitelji na strpljenju, podršci i poticanju na rad kroz pet godina mog studiranja”. Spominje svoje roditelje, sestru, psa, tetu i tetka. Zahvaljuje i svojoj obitelji na Malom Lošinju, dalje navodi još članova obitelji, a „veliko hvala” upućuje „obitelji Lončar i Milić”.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • cvat 03.02.2023.

    znate li vi da ispod Svskog mosta teće Sava??? pa svako baš svako pa i Plenković zna da niti jedna osoba čak ni čistaćica se nije zaposlila u javne ustanove na redovnom postupku -natjećaj i najbolji kandidat -sve stranke , svi moćnici od premjera do stranaćkih rukovodoca i moćnika su dobijali pinku ili protuuslugu !!- drugog nema i ovako se raspisati i ovi se ovako braniti kako ih nije stid svoje djece kojima lažu da nerad to ! a najlažljiviji je ipak Zekanović !- on izjavi sve baš sve stranke i svi baš svi su zaposleni preko veza samo HDZ nije!!!

  • 4Asa 02.02.2023.

    Još ako je AP bio glavni mentor.....

  • _AnA_ 02.02.2023.

    Croatia full of life ♥️😂🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare