To je to što me zanima!

Crna lista župana: Hrvatskom vladaju prevaranti, pijanci, nasilnici, uhljebi i redikuli

NOVI EXPRESS Lokalni moćnici godinama krše zakone, upetljani su u malverzacije, izvlače novac iz županija, gradova i općina, nemilice troše na sebe i članove svojih obitelji, uhljebljuju...
Vidi originalni članak

Lokalni moćnici godinama krše zakone, upetljani su u malverzacije, izvlače novac iz županija, gradova i općina, nemilice troše na sebe i svoje članove obitelji, uhljebljuju, žive rastrošan život na teret poreznih obveznika, ali nitko im ništa ne može. Nekad čak i završe u zatvoru, ali se opet dočekaju na noge, u staroj fotelji, i nastavljaju po svome.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.03.2023.

    Narod bira, narod ima izabrano. Od završetka Domovinskog rata narod bira vlast. Dakle, nakon 28 godina izborni su rezultati manje-više jednaki, to znači da narodu takva vlast jednostavno odgovara. Francuzi npr. sve što im ne odgovara rješavaju revolucijom, Hrvati odlaze u Njemačku, Irsku itd... Zaključak: lakše se maknuti nego nešto poduzeti, svatko svoje du*e čuva.

  • 26.03.2023.

    Sve je više nego jasno rečeno u naslovu članka. Ustvari nije problem u pojedincima nego u svima onima koji to i takve biraju.

  • Barba iz Amerike 26.03.2023.

    HRT ima više zaposlenih nego sve županije zajedno. Ono što bi ja skresao to su općine. Županije bih pretvorio u općine, nakon opsežne digitalizacije poslova koje obavljaju općine. Nama u HR je dovoljno 24 općine. U većim mjestima jedne općine mogu biti ispostave za zaprimanje nedigitaliziranih zahtjeva. To mogu biti i pokretni uredi, kao bibliobus. Ionako nam nedostaje radne snage. Svi bi našli posao koji bi bili višak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare