To je to što me zanima!

Crni dan na cestama: Dvoje je poginulo, biciklistica ozlijeđena

U prometnim nesrećama su na području Rijeke smrtno stradale dvije osobe. U nesreći koja se dogodila u blizini naselja Benčinići smrtno je stradao muškarac (68)
Vidi originalni članak

U četvrtak predvečer na križanju Samoborske i Škorpikove ulice u Zagrebu sudarili su se autobus i auto. 

- Koliko znamo u autobusu nije bilo putnika, ozlijeđenih nema, nastala je samo materijalna šteta - potvrdili su iz PU Zagrebačke. 

- Na vozaču automobila su primijenjena sredstva prisile radi sprječavanja samoozljeđivanja. Nakon toga prevezen je na Rebro dok je vozač autobusa prevezen u kliniku za traumatologiju - poručili su iz policije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sudar auta i autobusa 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 18.55 sati u Kustošijanskoj ulici u Zagrebu sudarili su se kamion i motor.

- Sudionici nesreće dogovorili su se na mjestu događaja bez policije. Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta - potvrdili su iz PU zagrebačke.

Tragedije kod Rijeke 

U prometnim nesrećama su na području Rijeke smrtno stradale dvije osobe. U nesreći koja se dogodila u blizini naselja Benčinići
smrtno je stradao muškarac (68) koji je bio putnik u osobnom vozilu marke Golf. Na Golf je naletio Daewoo. 

POGLEDAJTE VIDEO: Frontalni sudar kod Učke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač Daewooa (31) iz zasad neutvrđenog razloga, krećući se iz smjera tunela Učka, prešao je na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s Golfom. Vozač je navodno imao epileptični napadaj. 

Golf je vozio 72-godišnjak, a u njemu je, osim poginulog putnika, bila i žena (51) na suvozačevom mjestu. U nesreći je zadobila teške i život opasne ozljede i prevezena je u KBC Rijeka. 

U drugoj nesreći, u Cerniku kraj Čavli, smrtno je stradala pješakinja. Vozač (19) Opelom je udario u pješakinju (77) dok je prelazila kolnik izvan pješačkog prijelaza. Od zadobivenih višestrukih ozljeda preminula je na licu mjesta. 

Osijek: Susjedi dizali auto da ju izvuku 

U Osijeku je vozačica naletjela na biciklistkinju, a policija nam je potvrdila kako je žena prebačena u bolnicu. 

- Ležao sam u trenutku kada se čuo jaki udarac. Odmah sam skočio na prozor da vidim što se dogodilo. Ispod automobila virile su noge i pola bicikla. Vozačica automobila držala se za glavu, izgledalo je grozno - ispričao nam je čitatelj. 

- Susjedi su se ubrzo skupili. Našli su neku polugu s kojom je njih deset dizalo automobil i izvlačilo ženu - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Hazrael 29.05.2020.

    A vidi, vidi, pa mjesecima nitko nije smio poginuti na cestama, stozer je ocito dozvolio da se sada moze i tako umrijeti

  • yamaha_1_1 29.05.2020.

    Žao mi je svih koji stradaju u saobraćajkama al nije problem u starijim autima kad se održavaju nego u prometnoj kulturi jer je nemamo u Njemačkoj se vozim biciklom bez problema da će me neki kreten udriti jer vozaći paze i imaju kulturu vožnje dok kod nas divljastvo a nije ni čudo kad kreče sve od vrha

  • x00x 29.05.2020.

    ocito treba vratiti koronu... dok je bilo korone nije bilo crnih vikenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare