To je to što me zanima!

Croatia Airlines u gubitku, zatražili sastanak s Kosor

Sindikati su zabrinuti za radna mjesta i budućnost nacionalne aviokompanije te su od premijerke Jadranke Kosor zatražili da ih primi na razgovor
Vidi originalni članak

Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa je poslala otvoreno pismo premijerki Kosor u kojem su je upozorili na loše poslovanje te financijske gubitke tvrtke. Zabrinuti su za radna mjesta te budućnost nacionalne aviokompanije te su od premijerke zatražili da ih primi na razgovor. Ukazali su na nelogičnost da zračne luke bilježe rekordan rast prometa, a gubici Croatia Airlinesa rastu. Sindikati su upozorili i kako linije prepuštaju drugim kompanijama. Croatia Airlines pada na dno Europe po popunjenosti te ukidaju i sve više letova. Smatraju kako rukovodstvo nema viziju ni znanje za ispravak svojih pogrešaka. Tvrde kako tvrtka ima budućnost ako odgovorni ljudi ispravno iskoriste priliku koja im je pružena, a trenutno rukovodstvo zamijene sposobnim stručnjacima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • konjina 05.10.2010.

    s mišetićem zatraži sastanak

  • btlm 05.10.2010.

    Ma šta je ovo šta su mislili da će nas nešto iznenaditi. Pa ovo nije ništa novo. Umjesto da malo spuste cijene i da imaju više letova koji bi se isplatili, a ne da dižu svoje cijene. Jeftinije je ići drugim avio prevoznikom nego sa njima. Uskoro će i autobusni kolodvor izjaviti isto stvar, a sramotno nemamo nikakvu povezanost sa europom.

  • stari mudrac 05.10.2010.

    neka se udruže sa beogradskim kompanijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare