To je to što me zanima!

U Osijeku i Zagrebu drveće je padalo na aute, kod Virovitice jak vjetar bacio krov na školu

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) objavio je crveni alarm za gotovo cijelu obalu. Upozoravaju na olujnu buru koja hara od Istre i Kvarnera. Jak vjetar puhao je i u ostatku zemlje
Vidi originalni članak

Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja i vjetrovito. U prvom dijelu dana uz više oblaka mjestimice slaba oborina. Zapuhat će umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, sredinom dana i popodne s olujnim udarima, a na Jadranu jaka i olujna bura i tramontana. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, a na Jadranu od 11 do 14 °C, objavio je DHMZ u svojoj prognozi za subotu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavili su i crveni alarm, najviši stupanj upozorenja za gotovo cijelu obalu. Naime, olujana bura prijeti sve od Istre i Kvarnera do krajnjeg juga zamlje.

NEMA OZLIJEĐENIH Kaos u Zagrebu! Drveće padalo na aute. Problem s vjetrom i u Osijeku: 'Bila je baš jaka oluja'

U ostatku zemlje također strahovito puše, u Zagrebu i Osijeku vjetar ruši drveće, mnoga su materijalna oštećenja, a u OŠ Suhopolje vjetar je digao krov s garaže i bacio na školu. Područje je obišao i župan Igor Andrović.

Problema je bilo i u Zagrebu gdje su vatrogasci bili na nekoliko intervencija zbog pada drveća. Neka stabla su oštetila i automobile. Dobili smo fotografije oštećenih automobila i iz Osijeka, Vukovara...

Zagrebačka policija objavila je da je jutros od 9.50 sati, zbog vremenskih neprilika, zatvorena u oba smjera Sljemenska cesta za kretanje osobnih vozila. Promet se odvija autobusima javnog gradskog prijevoza. 

POGLEDAJTE VIDEO: OSJEČKA TRŽNICA OSTALA BEZ KROVA

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 04.02.2023.

    Vjetar je bacio školu na krov?

  • balki balki 04.02.2023.

    Krov koji je odnio vjetar u OS je rađen kada i preko kojih pajdi?

  • profić 04.02.2023.

    Tko će platit štetu vlasnicima auta, drveče staro i visoko nitko da ruši stara drveća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare