To je to što me zanima!

Crveni će ipak na sud: Istina o Tuđmanu i Titovim zločinima

Uz nevjerojatne i rijetko viđene zajedničke fotografije Tuđmana i Tita, Express otkriva i što su mislili jedan o drugome i hoće li ih se sada lustrirati
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko zagonetno je rekao da HDZ ne sprema zakon o lustraciji! Je li time odustao od svoje zvijezde vodilje?
Express otkriva da nije! HDZ ne piše zakon nego to radi Bruna Esih. Neće se zvati zakon o lustraciji nego... Sve piše u Expressu.

U novom Expressu donosimo nepoznata Tuđmanova pisma Titu, detalje prepiske dvojice tada istaknutih komunista, kao i analizu kako će proći u lustraciji, za koju zadovoljavaju sve uvjete osim ključnog - nisu živi...

No, nije to razlog da ih ne stigne i ovozemaljska pravda: vladajući imaju katalog za lustraciju na kojem će biti živi i mrtvi!

Express još otkrivamo i tko je Don Quijote iz Zadra, Dušan Lungo Polovina, svjetski rekorder u neprekidnom radu, koji je odlučio s vrha SDP-a detronizirati hrvatskog rekordera u neradu, Zorana Milanovića. Ivo Brešan, pisac koji je najbolje prikazao socijalističku i postsocijalističku močvaru u nas, za Express govori o tome kako smo postali Mrduša Donja.

Za Express pišu Tomislav Klauški, Josip Mlakić, Emir Imamović... Od danas novi broj na svim kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 593

  • bcelija 17.08.2017.

    Džaba vam lustracija i sudovi, Stari je odavno rekao da priznaje samo sud svoje partije a milost ne traži niti bi vam je dao. Bez obzira što vi dosudili Tito će ostati povijesna faca, pobjednik u drugom svjetskom ratu, neponovljivi ratni taktičar. Faca koji je dimio kubanke, jahao konje, vozio glisere, lovio, ribario, prijateljevao s rudarima, ribarima, radnicima a Richard Burton, Elisabeth Taylor, Sophia Loren, Orson Wels i mnoge velike face nisu se sramile biti s njim u društvu. Koja je to faca, 37 godina je mrtav a još vam vadi mast.

  • mc_dega 02.05.2016.

    drug Tito je bio zakon I kak taksi je diso vu legendu.

  • do-mo 26.02.2016.

    Vi koji prozivate "kamenjare", "cavoglavce" i ostale kako bi kažete "konzerve" i "zadrte"...po čemu ste vi bolji od njih i čime ste to zadužili svijet?...samim time što ste imali privilegiju roditi se u velikom gradu mislite da ste bolji od svih ostalih...Navedite samo jedan razlog zbog kojeg sami sebe velicate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare