To je to što me zanima!

Čučić je u Francuskoj iako bi trebao sjediti u zatvoru

Ljubomir Čučić mora se u zatvor javiti do srijede u ponoć, no on je odlučio ostati u Francuskoj jer ne želi obje kćeri prepustiti "odgojnim zastranjenjima"
Vidi originalni članak

Ljubomir Čučić, bivši hrvatski diplomat koji je osuđen na godinu dana zatvora zbog svakodnevnog premlaćivanja bivše supruge Magali Boers, u srijedu se trebao javiti u zagrebački zatvor u Remetincu. Sud mu je već odgađao odležavanje kazne kako bi mogao nazočiti parnici u Francuskoj u kojoj se odlučivalo o skrbi nad dvije kćeri, koje ima s Magali. No zadnju molbu za odgodom odbili su mu, pa su Čučiću naredili da se javi u zatvor. Daljnje odgode nisu bile moguće.
- Odsluženje kazne obveza je svakog pojedinca prema državi i elementarni iskaz građanske poslušnosti prema društvu u kojem živi! Ipak, ja to neću učiniti - kaže Čučić na svojem blogu i dodaje da je odlučio ostati u Francuskoj jer je u njegovu slučaju riječ o jedinstvenoj opstrukciji zakona pravde i zdravog razuma. Čučić tvrdi i kako je to jedino što je mogao odlučiti jer bi svaka druga odluka bila kapitulacija pred lažima. Tvrdi i da nije učinio ono zbog čega su ga osudili na robiju te da su cijeli njegov slučaj izrežirali kako bi uklonili političkog suparnika. Čučić objašnjava i kako ne može odustati od borbe za svoje kćeri, koje, tvrdi, njihova majka odvodi u internat Opusa dei.
- Otići u ovim trenucima u hrvatski zatvor, sve da i jesam učinio za što me terete, značilo bi kćeri prepustiti manipulacijama i odgojnim zastranjenjima koje im, uznemirena mojim prisustvom, nudi majka - kaže Čučić. Hrvatska će za njim raspisati tjeralicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 05.11.2008.

    Ovaj je toliko bolestan, narcisoidan da čovjeka boli glava. Samo mi nije jasno da je takav mogao raditi u državnim institrucija i predstavljati Hrvatsku u svijetu a da nitko nije vidio o kakvoj se osobi radi, ili nije htio vidjeti.

  • nebojsacolic 05.11.2008.

    Sta je mangupe,znas mlatit zene,samo je zatvor za tebe !!!!!!!

  • antonio vruće mi je 05.11.2008.

    Ma nemojte reći...pa kako je to moguće? hmmm....hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare