To je to što me zanima!

Čučićeva odvjetnica Pifar -Mihelić štrajkat će glađu

Odvjetnica smatra da je štrajk glađu jedini način na koji se može ukazati na neučinkovitu pravnu državu. Štrajkat počinje nakon dogovora s obitelji
Vidi originalni članak

Zbog neučinkovite pravne države Nataša Pifar-Mihelić će, kaže, početi štrajk glađu.
- Ništa nije učinjeno po kaznenim prijavama protiv odgovornih osoba u MUP-u i mjerodavnom cetru za socijalnu skrb, koji su omogućili protuzakonito odvođenje iz Hrvatske Sare i Lare Čučić, kćeri Ljubomira Čučića. Nitko ne reagira ni po prijavama za uskraćivanje roditeljskih prava mojem klijentu, koji ne može stupiti u kontakt s kćerima, a meni kao Čučićevoj braniteljici nije preostalo ništa drugo nego štrajkom glađu ukazati na neučinkovitu pravnu državu - kazala je Pifar-Mihelić.
Dodala je kako štrajk počinje nakon dogovora s obitelji i nakon što upozna Čučića sa svojom nakanom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bijela13 22.11.2007.

    koji idijotizam

  • brusnica 22.11.2007.

    a tko je ono bio skrio djecu od majke?? i sad bi još neka prava!!! pitaj njega da i on štrajka s tobom, pa da se riješe dvije muhe jednim udarcem!!!!!!!

  • rena7 22.11.2007.

    Pogledajte gospodo odvjetnici kako se bori za prava svoga klijenta. Da krepaš od smijeha! Tip je stvarno \"brdskoplaninski\" i uopće ne sumnjam da će doći dan kada će i nju prebiti- naravno kao zahvalu za štrajk glađu. I tko onda kaže da ljubav nije slijepa?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare