To je to što me zanima!

Čudna smrt: Mladića koji je skrivio sudar ranije izboli?

Mladić (25) je bio bez svijesti, odjeven u majicu i papuče. Podigli su mu majicu i vidjeli su rane na prsnom košu, koje su najvjerojatnije od noža
Vidi originalni članak

Despot Vujičić (25), student druge godine Prometnog fakulteta iz Čačka, umro je u subotu nakon prometne nesreće. Na njegovim prsima pronašli su tri ubodne rane, piše beogradski Press. Despot je u subotu oko 10 sati Alfom Romeo sletio s ceste i udario u parkirani Yugo, koji je zatim udario u Renault Lagunu. U pomoć su mu odmah pritrčali prolaznici. Mladić je bio bez svijesti, odjeven u majicu i papuče. Kad su mu podigli majicu, vidjeli su rane na prsnom košu, najvjerojatnije od noža. Policija je ispod mladićeva sjedala našla krvavi nož i pulover te pismo. Mladić je preminuo na putu za bolnicu. U istrazi kažu kako nije bilo tragova kočenja prije sudara. Istražni sudac naložio je obdukciju, kao i DNK analizu tragova krvi na nožu. Rezultati bi trebali utvrditi je li netko bio u dodiru s Despotom. Mladić je toga dana s roditeljima trebao proslaviti odlazak u vojsku u obližnjem restoranu.
- Još ne vjerujemo da ga nema. I ne možemo vjerovati da je, kao što se priča, sam sebe ozlijedio - rekao je Despotov rođak za Press. Prijatelji pričaju kako nisu primijetili nikakve promjene u ponašanju mladića te kako je prije nesreće bio dobro raspoložen i da se radovao zabavi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mytzek 02.03.2009.

    Ja s 25 nisam imal takvu pilu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare