To je to što me zanima!

Culej: Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, sve se vidi na snimci

Moj sin jeste bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt, rekao je HDZ-ov zastupnik
Vidi originalni članak

Policija je pregledala snimke uzete s nadzornih kamera te su utvrdili tko je sve u noći na srijedu sudjelovao u masovnoj tučnjavi u središtu Vinkovaca.

Svi sudionici privedeni su na razgovor u policijsku postaju, a protiv dvojice mladića koji su 20-godišnjem Ivanu Mikuljanu nanijeli teške ozlijede podignut će kaznene prijave, dok će ostali dobiti prekršajne prijave.

OTAC PRETUČENOG MLADIĆA: Ne želim da se slučaj zataška, moj Ivan nije sklon tučnjavama

Iako je se govorilo da je sin HDZ-ova zastupnika Steve Culeja sudjelovao u tučnjavi, policija nam je potvrdila kako se on nije tukao iako je bio prisutan.

Nadzorne snimke iz obližnjeg obrta potvrđuju da moj sin nije imao nikakav fizički kontakt s pretučenim mladićem, kazao nam je Culej.

- Zbog krvožednosti, senzacionalizma, ali i potrebe određenih portala, tko zna pod čijim patronatom, pokušala mi se po tko zna koji puta nanijeti šteta, kako politička tako i duševne boli meni i mojoj obitelji podmetanjima, lažima i klevetama. Srećom, ne živimo u nazadnom komunističko jugoslavenskom sustavu pa smo razvodno tome i tehnički napredovali. Zahvaljujući tom napretku ja i moj sin možemo dokazati njegovu nevinost u cijelom slučaju - kazao je Culej. 

OBRAČUN U VINKOVCIMA Mladić se bori za život, teško ozlijeđen u masovnoj tučnjavi

- Nakon toga i nakon što se pogledala snimka nadzorne kamere sin je pušten kući.

Iz PU Vukovarsko-srijemske najavili su kako će uskoro izaći i sa službenim priopćenjem ovoga događaja u kojem će biti navedene sve pojedinosti.

Teško ozlijeđeni mladić je stabilno i trenutno se nalazi izvan životne opasnosti.
 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Konoba Ždrilo 28.08.2018.

    Ooo STOKO korumpirana, dabogda vam se sve obilo o glavu!

  • j.m.2018 27.08.2018.

    Goveda balava, svi smo se mi u nekom trenutku tukli i pravili gluposti, bilo pojedinacno ili grupno. Ja sam osobno inace iz vinkovaca ali svi koji smo se mlatili danas smo ljudi koji imamo obitelji i sl... nitko hvala Bogu nije ovako krvnicki izmrcvaren. Kad je covjek pao nemas ga sta vise udarati i dirati, cemu osim ako ti nije striktna namjera ubiti.... steta mladog decka nek mu Bog da snage d se izvuce iz ovoga

  • 23.08.2018.

    Jbg tatini sinovi Sve ce tata rijesit neboj se nije se naradio taj u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare