To je to što me zanima!

Čuo je lupanje: Dimnjačar iz dimnjaka izvukao živu sovu

Pozvala me gospođa sa Zelengaja jer joj nešto lupa u dimnjaku. Provjerio sam dimnjak i iz njega izvukao živu i zdravu sovu, rekao nam je zagrebački dimnjačar
Vidi originalni članak

Pozvala me gospođa sa Zelengaja jer joj nešto lupa u dimnjaku. Provjerio sam dimnjak i iz njega izvukao živu i zdravu sovu, rekao nam je zagrebački dimnjačar Mirko Sturm (46). Sovu je očistio i pustio u prirodu.

Dr. vet. Ingeborg Bata kaže da nije rijetkost da se pokušavaju zadržavati na starim dimnjacima, pa upadaju u njih po cijelom gradu i okolici.      

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Gogz_1 01.12.2016.

    Bravo! :) Koja je to vrsta sove?

  • asadadio 01.12.2016.

    Crncu cirkular odsjekao srednji prst na ruci i on ode kod plastičnog kirurga da mu zašije novi prst. Kaže kirurg: - Imam samo jedan bijeli, ako ti ne smeta. Kaže crnac: - Ma neka je i bijel, samo nek je prst, treba mi. Operacija je uspjela, prst zarastao, bijeli se na ruci. Nakon nekoliko dana vozi se taj crnac tramvajom, stoji i drži se za štangu (a prst naravno blješti od bjeline). Ulazi Mujo u tramvaj, p'jan ko zemlja, klati se i gleda crnca, onu njegovu ruku i bijeli prst... - AAA DIMNJAČAR, MALO SE UMOČILO, HA?

  • nakaradasaistoka 01.12.2016.

    bravo i za gospodju iz zelengaja i za lika sa negro bombone a i za sovuljagu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare