To je to što me zanima!

Čuo je vrisak i utrčao u sobu: Šogor mu ubio 3-godišnju kćer

Kćer Josephine je odmah prevezena u bolnicu, no preminula je idući dan. Policija i brojni građani malog grada Albanyja tvrde kako je ovo 'najgnjusniji zločin koji se ikada dogodio'
Vidi originalni članak

Emanuel Fluter (33) optužen je da je zaklao svoju trogodišnju nećakinju u Okrugu Clinton u Kentuckyju, piše The Mirror. 

Fluter se doselio svojoj sestri Simoni Bulubenchi i njezinoj obitelji. Zajedno sa svojim suprugom Benjaminom, Simona ima devetero djece, a jedno od njih ubio je njezin brat. 

Benjamin je na baby monitoru čuo kako jedna od njegovih kćeri Josephine (3) vrišti, a kada je otrčao u sobu vidio ju je prerezanog grkljana. Njegov šogor, Emanuel Fluter, porezao je nožem i njega, no nije mu jako naudio. 

Kćer Josephine je odmah prevezena u bolnicu, no preminula je idući dan. Policija i brojni građani malog grada Albanyja tvrde kako je ovo 'najgnjusniji zločin koji se ikada dogodio'. 

U trenutku kada je Fluter prerezao grkljan svojoj nećakinji, u sobi s njima bilo je još četvero djece. Policija je pokušala pronaći motiv napada i tvrde da je Fluter nije bio pod utjecajem droga. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Smoke_on_the_Water 14.12.2018.

    U svijetu drogaša i sličnih ovakve strahote se u pravilu događaju. Prije par godina čitali smo kako je jedan od životnih partnera ubio drugog i pojeo ga. Što reći ............

  • marcus89 14.12.2018.

    Smrtna kazna je preblaga za njega. Treba ga mučit do kraja života

  • STARK 14.12.2018.

    Dolazi Božić a vi što vise ovakvih vijesti. Svaka vam čast. Jel ne znate o ničem lijepom pisat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare