To je to što me zanima!

Čupao je i remenom mlatio trudnu suprugu pred djetetom

Ženi su utvrdili lakše tjelesne ozljede, ali s mogućom prekvalifikacijom u teže. Prema neslužbenim informacijama, nasilnik je pušten i slijedi mu kaznena prijava
Vidi originalni članak

Splitski policajci priveli su M.B.(33) zbog nasilja nad trudnom nevjenčanom suprugom. M.B. je od početka 2007. godine u više navrata tukao svoju partnericu, a priveden je u četvrtak zbog najnovijeg napada. Tada je nevjenčanu suprugu u četvrtom mjesecu trudnoće vrijeđao i udarao remenom u glavu i leđa, čupao je za kosu, i sve to pred djetetom.

Ženi su utvrdili lakše tjelesne ozljede, ali s mogućom prekvalifikacijom u teže.

Prema neslužbenim informacijama, nasilnik je pušten i slijedi mu kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kristin 28.01.2011.

    Joj, joj, samo da sad ona bude pametna pa da se makne od te budale dok je ozbiljnije ne povrijedi!! Ako tuče ženu, onda vjerojatno tuče i djete, to je uvijek povezano jedno s drugim!! Strašno!! I još kad vidim da je pušten, najrađe bi plakala zbog našeg usranog zakona!!

  • asi 28.01.2011.

    da sad su idiota pustili i onda kad je za 5 dan ubije onda ce reci da im je zao da je takva procedura k...li drzave pa i ne mogu biti ljudi bolji nemaju od koga nauciti..jjadna zena jadna dica...moja je priija teljica bila zlostavljana ..i centar ju je odveo u sigurnu kucu u drugi grad nije se ni raspakirala idiot ju je vec nasao na centralu kad su je pozvali srusila se u nesvijest..takvih idiota ima previse triba s njima na goli otok pa nek se tucu medusobno...dok ne crknu..

  • user_61420 28.01.2011.

    ovo me podsjetilo na jednog lika koji je toliko umlatio svoju trudnu ženu, bila je 6. mjeseci trudna) da joj je beba umrla. i ona ipak ostade s njim i ostane opet trudna i rodi djete. istina, nije ju više pipnuo nakon onog događaja, ali to ne mjenja činjenicu da je u biti ubio svoje nerođeno djete. ja ne shvaćam kako netko može ostat sa takvom budalom, pogotovo što sam u obitelji imala isto takvih slučajeva gdje je bilo i krvi i bježanja i ležanja na traumatologiji i spašavanja ispod sjekire i one su ostajale do kraja s tim luđacima, a svi koji su pokušali pomoć su na kraju svakog njihovog vraćanja mužu bili posrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare