To je to što me zanima!

Čupića ubio jer nije mogao izdržati prijetnje oko duga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavnice su iznosile 178.000 i 200.000 eura, a dug se popeo na pola milijuna eura. Vilim Karlović je ubio kuma Čupića jer nije mogao izdržati dug
Vidi originalni članak

Adriana Čupića (34) pronašli su mrtvog 30. listopada ove godine na zagrebačkoj Savici. Vilim Karlović (38), Čupićev ubojica i vjenčani kum, mjesec se dana skrivao. Potom je policiji priznao ubojstvo. Suđenje mu je počelo u četvrtak. Svjedočile su njegova supruga i sestra te Pamela Čupić, udovica bivšeg narednika Tigrova. Karlović je već nakon priznanja ubojstva objasnio i razlog.  Čupić je vjenčanog kuma kamatario. Dvije glavnice iznosile su 178.000 i 200.000 eura, a dug se popeo na pola milijuna eura. Karlović je dio novca vratio, a na Čupića je prepisao i tri apartmana, zemljište te dva automobila. Ipak, to nije bilo dovoljno. Čupić je počeo s prijetnjama. Karloviću je govorio da će mu pobiti obitelj i njega. Prijetnje je potvrdila i Pamela Čupić. Kad više nije nalazio izlaz, Karlović je Čupića s dva hica iz pištolja ubio na Savici, piše jedan list. Nakon privođenja istražnom sucu, Karlović se brani šutnjom. U nastavku istrage sudac će saslušati svjedoke, koji imaju saznanja o dugovanju i kamatarenju između Čupića i Karlovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cigo 19.12.2008.

    ...to je samo pola istine,...onu drugu polovicu ne smije dat na znanje, jer bi se po tome vidjelo da je i on govno banditsko.

  • 20bucks 19.12.2008.

    Mislim da bi svaki kamatar trebao tako završavat, nije da opravdavam ubojstvo kao takvo, ali prema toj stoci treba upravo tako postupat! Čovjek koji je žrtva kamatara je čovjek koji je izgubio sve dakle njegov život je ionako uništen, pa je sasvim uredu da napravi ovakav potez!

  • clara 19.12.2008.

    Bojim se da je tu osim ubojstva zbog duga i nekakav ljubavni trokut!

Komentiraj...
Vidi sve komentare