To je to što me zanima!

Čupko pucao iz pištolja u naguravanju u Krivom putu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gorana Hajdukovića Čupka zaštitari su pijanog izveli na terasu kafića. Izvukao je pištolj. Zaštitar je odgurnuo bivšeg vođu BBB-a, a pištolj je opalio
Vidi originalni članak

Bivši vođa BBB-a Goran Hajduković (35) zvani Čupko sinoć se pola sata nakon ponoći zabavljao u zagrebačkom kafiću Krivi put. Dvojica zaštitara uočila su Čupka po tetovažama kukastog križa. Kad su se približili, primijetili su da je pijan. Izveli su ga na terasu kafića, gdje se zabavljalo 200-tinjak ljudi. Čupko je isprovociran izvadio pištolj koji ilegalno posjeduje. Uperio ga je u zaštitara G. D. (34), koji ga je potom odgurnuo. U njihovu naguravanju pištolj je opalio, a samo srećom nitko iz mnosštva nije ozlijeđen.
- Čuo sam pucanj i izašao. Zaštitari su se već borili s Čupkom - ispričao nam je očevidac. Naglašava da bivši vođa BBB-a nikad nije izlazio u Krivi put pa pretpostavlja da je glavni razlog njegova dolaska bio izazivanje nereda. Zaštitari su svladali Čupka i pozvali policiju. S obzirom da je bio agresivan, morali su ga vezati. Alkotestom mu je izmjereno 2,30 promila alkohola u krvi. Čupko je zbog naguravanja zatražio i liječničku pomoć, koja mu je pružena u KBC-u Zagreb. Liječnici su pregledom ustanovili da je bivši vođa BBB-a lakše ozlijeđen. Policija ga je kasnije odvela u službene prostorije. Hajduković zvani Čupko bio je jedan od vođa Bad Blue Boysa. Na Radiju 101 vodio je emisiju “Radio Dinamo”.
- Ne mogu shvatiti kako takav tip slobodno šeta gradom. Zar treba napokon ubiti nekoga da se nešto poduzme - pita se ljutiti očevidac nereda u zagrebačkom kafiću Krivi put.

POKUŠAO UBITI HAJDUKOVCE I ZAŠTITARA?
Goran Hajduković Čupko (35) bio je jedan od vođa Bad Blue Boysa. On je na Radiju 101 vodio emisiju “Radio Dinamo”. Sudilo mu se za pokušaj ubojstva dvojice Hajdukovih navijača 2001. godine. Čupko je dugo bio u bijegu, a 2008. ga je Austrija izručila Hrvatskoj. Sud ga je na kraju oslobodio zbog nedostatka dokaza. No, Čupko je nepravomoćno na Županijskom sudu u Zagrebu prošle godine osuđen na dvije godine zatvora zbog pokušaja ubojstva redara diskoteke Sokol Zorana Spajića. Nakon svađe 2005. u njega je ispalio tri hica iz pištolja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • baky126 04.06.2010.

    smeče

  • Tuga_i_Buga 04.06.2010.

    U Americi bi ga prozvali Ćosavko nakon što bi prošao kroz policijske ruke.

  • Keksolino 04.06.2010.

    Smrtna kazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare