To je to što me zanima!

Cura (17) lagala da su je prebili, a pala je s motora

Djevojka ima hematome i ogrebotine te prijelom jedne kosti na glavi te je uputili u splitsku bolnicu. Kako doznajemo, izmislila je priču o napadu...
Vidi originalni članak

I. L. (17) iz Makarske primljena je u splitsku bolnicu s prijelomom kosti na glavi i ogrebotinama po tijelu. Rekla je kako su nju i prijateljicu prethodne noći napali nepoznati muškarci, ali da se ne sjeća detalja. Zbog prijeloma kosti glave i brojnih hematoma sumnjali su da ima amneziju. No, kako doznajemo, djevojka je izmislila napad nepoznatih muškaraca jer je htjela prikriti da se u petak vozila sa motoru s A.G. (17) te su oboje pali i ozlijedili se. Kako vozač motora nije imao dozvolu ni dokumente, djevojka je izmislila priču o nepoznatim napadačima. Mladić je lakše ozlijeđen, a djevojka se dobro oporavlja  i trebala bi biti puštena kroz par dana na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marin.0202 30.08.2009.

    Ja bi joj dao na teret kompletan racun da ga plati ili da odradi zato socijalne sate balavica jedna bezobrazna

  • nebojsacolic 29.08.2009.

    ...lordprotector, ti si bio lijepo, pametno mamino dijete, daj ne seriiiiiiiii.................

  • teaa 29.08.2009.

    ma daj gucica ajde klince dok su mali malo po guzi, ali curu od 17tuć?? kak ćeš je tuć,premlatiti je?? i onda pobjegne od kuće itd.. jednostavno im treba staviti granice i pokazati im neke stvari u životu.nitko se nije pametan i mudar rodio,zato i služe roditelji i škola da te nečem nauče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare