To je to što me zanima!

Cura preživjela sudar i pad helikopterom u jednoj noći

Jordan (18) je ostala zarobljena u olupini auta. Helikopterom su nju i prijateljicu prevozili u bolnici. U padu su poginuli svi osim djevojke Jordan Wells
Vidi originalni članak

Jordan Wells (18) iz Waldorfa u SAD-u u istom je danu dva puta izbjegla smrt. Djevojka se u rujnu prošle godine zajedno sa prijateljicom zaputila s koledža kući za vikend. Padala je jaka kiša, a cesta je bila skliska. Auto je proklizao i udario u drvo. Djevojke su ostale zarobljene u smrskanom limu. Hitna pomoć je uskoro stigla, ali zbog ozbiljnih ozljeda liječnici su pozvali helikopter.
- Odjednom sam se probudila u šumi. Sve me boljelo. U potpunom šoku sam shvatila da se helikopter koji nas je trebao odvesti u bolnicu, srušio. Svi su bili mrtvi - ispričala je Jordan za ABC i dodala kako je bila uvjerena da će i ona umrijeti. U bolnici su počeli brinuti nakon što helikopter nije dolazio, pa su spasioci krenuli u potragu. Nakon duga dva sata, pronašli su ostatke letjelice. Jordan su morali amputirati nogu, no najgore je bilo što su joj morali reći da je poginula i njena najbolja prijateljica Ashley Younger (17).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • COSA-NOSTRA 28.02.2009.

    Nem\'reš boliv it!

  • virusica 27.02.2009.

    A mislim, ako to netko naziva srećom onda kako bi se nazvalo da je joj se nije ništa od toga desilo?

  • branchburg 27.02.2009.

    Not time yet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare