To je to što me zanima!

Curi (18) izvadili cistu s jajnika od šest kilograma

Sarah Borthwick (18) sumnjala je da je trudna iako su testovi govorili suprotno. Liječnici kažu da je sretna što je živa jer je cista bila na rubu raka
Vidi originalni članak

Sarah Borthwick (18) počela je sumnjati i na trudnoću kada joj je trbuh bezrazložno počeo rasti. Iako su dva testa bila negativna, a ona je krenula na dijetu, trbuh je i dalje rastao. Kolege iz frizerskog salona tada su je nagovorili da ode liječniku. Iako je ništa nije boljelo, otišla je na pregled.
- Nisam mogla vjerovati kad sam je vidjela. Izgledala je kao dinosaurovo jaje - priča Sarah o cisti koja je, kažu liječnici, uskoro mogla prerasti u rak. Liječnici su joj u jednosatnoj operaciji u lipnju morali izvaditi i jedan jajnik. Čim su izvadili cistu od šest kilograma, Sarah se vratila na svoju normalnu težinu.
- Ima sreće što je živa. Cista je graničila s rakom. Nikada nisam vidio tako veliku cistu kod tako mlade djevojke - kaže liječnik Andrew Paterson iz Glasgowa koji ju je operirao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marcelina 14.12.2009.

    sa 18 sumnjala na trudnoču no krasno ja do 19. nisam pomišljala na seks

  • almica82 11.08.2008.

    majko mila! strasno! ne daj boze nikom, pogotovo mi zao kad se to dogodi nekome ko jos nema djece.....uh, daleko bilo od svakog, ne smijem ni razmisljat o tome! ccc!

  • cepuljni 11.08.2008.

    boze sacuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare