To je to što me zanima!

Curi na sve strane: U Karlovcu lopovi kradu vodu s hidranta

Tvrtka Vodovod i kanalizacija, koja pitkom vodom opskrbljuje karlovačko područje primijetila je krađu vode kada je telemetrijom zabilježena velika oscilacije vode
Vidi originalni članak

S hidranata u naseljima na lijevoj i desnoj obali Kupe u Karlovcu nepoznati počinitelji kradu vodu, upozorava tvrtka Vodovod i kanalizacija, koja pitkom vodom opskrbljuje karlovačko područje. Primijetili su krađu vode kada je telemetrijom zabilježena velika oscilacije vode.

- Normalna potrošnja je 10 litara u sekundi, a te vrijednosti su porasle na 60 litara u sekundi. To je šok za vodoopskrbni sustav koji može dovesti do hidrauličkih udara, a onda može doći i do puknuća cijevi - kazala je Maja Božić glasnogovornica tvrtke.

O krađi vode obavijestili su i karlovačku policiju. Iz tvrtke ViK kazali su da se građanima neće povisiti cijena vode, te će dobiti uobičajene račune prema potrošnji vode na svojim priključcima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 22.07.2015.

    Da mogu krasti zrak i to bi krali.

  • GJURO 22.07.2015.

    ima jedna manjina koja krade vodu u Karlovcu, a na moru podmeću požare,...samo se ne smije napisat ništa protiv njih,...

  • nikluk20 21.07.2015.

    kako e zove ona manjina koja to radi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare