To je to što me zanima!

Curi na sve strane: Ušminkali je u srpnju, a sada se raspada

Prve jesenje kiše otkrile su sve pogreške u izvođenju radova. S obzirom na garantni rok, izvođač radova će u što kraćem roku sanirati oštećenja, kažu u riječkoj bolnici
Vidi originalni članak

Najsuvremenije opremljen Hitni odjel riječke bolnice na Sušaku otvoren je 13. srpnja, pod svjetlom reflektora i nazočnošću ministra zdravstva.

Četiri mjeseca kasnije, taj suterenski prostor doslovno se raspada, a kako nam tvrdi čitatelj, svako malo pojavi se neki novi nedostatak.

- Kiše kroz četiri kata uz ventilacijske kanale prodiru do prizemlja, te se moraju na pod stavljati kante i deke. Gips ploče padaju, a ta propuštanja i dalje će se širiti. U pitanje dolazi i zagađenje podova, zidova i zraka, a time i mogućnost infekcije - tvrdi nam naš čitatelj koji je želio ostati anoniman.

Iz riječke bolnice potvrdili su nam probleme zbog kiša.

- Uslijed obilne kiše posljednjih dana došlo je do proboja vode na dijelu spoja stare zgrade i predvorja hitnog trakta. S obzirom na garantni rok, izvođač radova će u što kraćem roku sanirati oštećenja i otkloniti uzroke prokišnjavanja. Niti u jednom trenutku nije bila ugrožena medicinska oprema niti je poremećen uobičajeni tijek skrbi o pacijentima na hitnom traktu - odgovorili su nam iz riječke bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • centarfor 04.11.2018.

    Nema više toga da rade podobni. Radi onaj koji se javi na natječaj jer jednostavno nema više nijedne firme koja može preuzeti bilo kakav posao. Jednostavno, radnici ne žele raditi građevinske poslove za tako male plače. Pa Pelješki most nema tko graditi a ako Kinezi ne dovedu svoje radnike, i on će kasniti.

  • Pazinjan_1 04.11.2018.

    sve to mi plaćamo,a zdravstvo u dugovima. Dok ne postoji zakon da se ovakvim krivcima oduzme licenca ili dozvola za građenje i da više nemože otvorit firmu za graditeljstvo nikad neće biti dobro u ovoj državi.

  • rijetko kulturan 04.11.2018.

    Titove bolnice stoje unatoč granatiranju i zubu vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare