To je to što me zanima!

Curica (1) pobjegla i krila se cijeli dan u podu kuće

Kate Higgins (1) iz Oregona, iako ne zna hodati, uspjela se iskrasti iz kreveta. 15 policajaca cijeli ju je dan tražilo. Završila je kod socijalne radnice
Vidi originalni članak

Kate Higgins (1) iz Oregona, nestala je iz bakina i djedova doma na gotovo čitav dan. Oko 10 sati u nedjelju ujutro otišla je spavati s ocem, bratom i sestrom u spavaću sobu. Kada se probudio nekoliko sati poslije, tata Lawrence ostao je šokiran. Djevojčica ne zna još hodati, sama nije mogla otići, ponavljao je sebi.
- Pomislio sam da je netko došao i oteo je - rekao je Katein ujak Tim. Kako sami nisu uspjeli naći djevojčicu, uzrujana obitelj pozvala je policiju. Čak 15 policajaca tražilo ju je do 19.30 sati, ali bezuspješno. Onda se ispod daščanog poda začuo kašalj. Podigli su daske i našli malenu djevojčicu, živu i zdravu, iako malo prljavu. Na žalost, policija je ustanovila kako je dom djevojčičinih roditelja, kao i bakin i djedov dom, opasan za djecu te je socijalna služba odvela sve troje djece obitelji Higgins.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mayhem26 12.11.2008.

    rolatino upravo tako.Ako nemas Penthouse i mercedesa(al novog) u dvoristu postoji mogucnost da ti socijalna sluzba pokuca na vrata. Znas ono kad dobijes dijete,pa ti patronazna dođe i moras joj pokazati cijelu kucu.......e vec si tada u opasnosti,a kamoli kasnije kad ti djete krene u vrtic pa ga ispituju dali ima svoj krevet,sobu itd.......Ma treba ih sve ne k.....c nabit.

  • javanese 11.11.2008.

    velku su uslugu napravili tim klincima,debili

  • rolatino 11.11.2008.

    Ma daj koja glupost....svakom se može dogoditi da mu se dijete sakrije ili nestane....pa ne treba ih zato uzeti roditeljima. Što sad znači da svi koji nemaju love za luksuzni dom bolje da nemaju djecu jer bi im ih socijalna služba mogla uzeti. Jadnim je roditeljima sigurno bilo prestrašno dok nisu našli dijete...a još ovo....užas!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare