To je to što me zanima!

Curica (11) teško ozlijeđena u naletu automobila u Mikleušu

Djevojčica se u ponedjeljak vozila biciklom i na raskrižju nije propustila automobil kojim je upravljao vozač (55). On je autom udario u bicikl, a djevojčica je pala na tlo
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 14.20 sati u Mikleušu na slatinskom području teško je ozlijeđeno dijete, izvijestili su iz policije. 

Neslužbeno doznajemo da se 11-godišnja djevojčica vozila biciklom bez nadzora  i bez zaštitne kacige Ulicom Ivana Pl. Zajca. Došavši do raskrižja na kojoj joj je stajao prometni znak "stop", nije se zaustavila i ušla je u raskrižje, ne propustivši osobni automobil slatinskih registarskih oznaka koji je imao prednost i podletjela pod automobil. 

Vozač (55) je automobilom udario u bicikl uslijed čega je djevojčica pala na kolnik i zadobila teške ozljede. 

Kolima Hitne pomoći je prevezena u virovitičku Opću bolnicu. Vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola. O ovoj nesreći policija će izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo. 


Idi na 24sata

Komentari 54

  • tmendas 24.03.2015.

    Žalim i dijete i vozačici i roditelje tog djeteta.To je trauma za sve,niti koga krivim niti pravdam,Zla sudbina.Curici brz oporavak bez posljedica.

  • LIJEPA LI SI 24.03.2015.

    Necu reci da je vozac kriv , neke stvari u prometu ne mozes izbjeci , ali mi je totalno glupa ova izjava novinara da je vozac (55 ) imao prednost naspram djeteta od 11 g. . Zakonski je vjerojatno tako ali onako ljudski gledano ,pa to je dijete koje jos ni ne zna pravila u prometu i po meni su najvise krivi roditelji koji su dijete pustili da ide na prometnicu mada naravno ni oni nisu to htjeli ali vise edukacije djece i paznje bi dobro doslo . Curuici od sveg srce zelim da se oporavi a vozacu da nema problema ni sa zakonom ni sa zdravljem zbog ovoga .

  • mačkamačak 24.03.2015.

    žao mi je djevojčice i vozača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare