To je to što me zanima!

Curica (14), koja je ostala trudna s udovcem, je rodila

Djevojčica je rodila dječaka šest dana prije roka. Majka i beba su dobro. Policija je protiv roditelja djevojčice podnijela kaznene prijave DORH-u
Vidi originalni članak

U rodilištu jedne od bolnica u Dalmaciji u četvrtak u 10.30 sati zdravo muško dijete, dugo 50 centimetara i teško 4200 grama, rodila je 14-godišnja djevojčica. Dijete je rođeno carskim rezom šest dana prije termina. I majka i dijete su dobro i za sedam dana će doma, gdje užurbano završavaju preuređenje kupaonice i spavaće sobe.
- Sretna sam i presretna, najsretnija na svijetu. Jedva čekam da moje dijete i njezino dijete dođu kući - nije skrivala svoje oduševljenje 40-godišnja baka, ne želeći razmišljati o tome da je otac njenog unučeta 56-godišnji susjed koji čeka suđenje zbog spolnog odnošaja s djetetom.
- Ne želim u svojoj sreći oko novog člana obitelji ni o čemu drugom misliti osim o unučetu i svom djetetu - rekla je baka.
Svom susjedu, dobrostojećem poduzetniku i udovcu, roditelji djevojčice nisu oprostili što je iskoristio naivnost njihove kćeri, ali on je zadnje o čemu sada žele brinuti.
Umjesto čestitke zbog prinove, policija je  baku i 37-godišnjeg djeda osumnjičila za kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta te su protiv njih tužilaštvu proslijedili kaznenu prijavu. Policija navodi da su  grubo zanemarili elementarne roditeljske dužnosti zbrinjavanja i odgoja djece.

ŠOKANTNO : DJEVOJČICA (14) JE ZATRUDNJELA S UDOVCEM

'VESELIMO SE NAŠEM UNUKU, VEĆ MU UREĐUJEMO SOBU'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ddino 16.01.2010.

    @bosnia_80: danasnje 14 godisnjakinje nisu kao prije... znam to dobro.. tako da...

  • marcelina 15.01.2010.

    ona je još djete ali nije glupa mene niko sa 14 god nije mogao natjerat na to osim nedaj bože da su me silovali ali dobrovoljno nikad stoga je tu dio i njene krivice bez obzira na dob.....a starce i tog pedofilčinu strpat u ludaru na ispitivanje pod hitno jadno ovo dvoje djece :(((((((((((

  • bosnia_80 15.01.2010.

    @ddino ..kao prvo...voljni element ovdje možemo isključit, jer se radi o djetetu...i čak da je ova jadna curica dala svoj pristanak na spolni odnos sa ovim pedofilom...taj pristanak se ne može uzeti kao pravno relevantan....Drugo, ja bih se prije zapitao radi li se ovdje možda o PRISILI djeteta da stupi u odnos sa nekim ko je bogat...ima novca, lijepu kuću...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare