To je to što me zanima!

Curica (4) u suzama: Dosta mi je Bronca Bamme i Romneya!

Abigael (4) više ne može podnijeti predsjedničke kampanje Baracka Obame i Mitta Romneya. Malena se 'od muke' rasplakala i zaključila kako joj je dosta 'Bamme'
Vidi originalni članak

Elizabeth Evans snimila je frustraciju 4-godišnje kćeri predsjedničkim izborima u SAD-u koji 'nikako da završe'. Djevojčicu je iznervirala još jedna od nebrojenih 'govorancija' na radiju koju su Elizabeth i Abigael slušale u automobilu dok su se vozile prema trgovini. Djevojčici je sve dojadilo i počela je plakati. 

- Dosta mi je Bronca Bamme i Mitta Romneya. Umorna sam od njih! - poručila je u suzama dok ju je majka tješila govoreći kako će kampanje uskoro završiti. 

Nakon što je video završio na YouTubeu počeli su stizati brojni komentari koji podupiru reakciju malene Amerikanke. 

- Ne krivim te zbog plača, Abby. I ja sam umoran - poručio je jedan od komentatora. 

Neki su napisali kako bi djevojčici zbog snimke poslali plišanog medvjedića. 

- Da znam kamo, poslao bih joj medu. Zaslužila je - stoji u jednom od komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • gkzone 01.11.2012.

    moja kći je to riješila bez suza prije neke dvije tri godine, "maki jacu ocu cultic" (makni jacu hoću crtić) šteta da to nismo snimili...

  • asdfghjk8003 01.11.2012.

    Pricali Mujo i Haso. Mujo: moj mali je genijalac. Ima samo 3 godine a vec svira klavir ko veliki. Haso: ma nije ti to nista... Moj ima samo dva mjeseca a vec zna da za sve lose stvari sto se u svijetu dogadaju. Mujo: pa kako znas da zna ? Haso : svaki dan place.

  • ivadz 01.11.2012.

    haha slatka curica

Komentiraj...
Vidi sve komentare