To je to što me zanima!

Curica (6) pobjegla otmičaru: 'Ugrizla sam ga pa me pustio'

Policija je uhitila Leonarda Venegasa kojeg terete za otmicu i zlostavljanje djeteta. Djevojčica se igrala s rođacima u dvorištu stambenog kompleksa u četvrtak kada su primijetili bijeli terenac...
Vidi originalni članak

Djevojčica (6) u Miamiju spriječila je vlastitu otmicu ispred svoje kuće nakon što je ugrizla napadača, javlja Policijska uprava Miamija. 

ODREDILI MU JAMČEVINU Počelo suđenje muškarcu iz Teksasa: Oteo ženu i četiri godine je držao u prikolici

U subotu su uhitili Leonarda Venegasa kojeg terete za otmicu i zlostavljanje djeteta. Djevojčica se igrala s rođacima u dvorištu stambenog kompleksa u četvrtak kada su primijetili bijeli terenac u blizini stana, pišu američki mediji. Nakon što je ostala sama, sjela je na stepenice kod stana, a zatim ju je iznenada zgrabio osumnjičeni Leonardo Venegasa. 

Policija je izvijestila kako je Venegas podigao djevojčicu i počeo je nositi kada ga je ona ugrizla za ruku i spasila se.

- Ugrizla sam ga. Podignuo me, a zatim ošamario - rekla je u policijskoj postaji pa dodala: Onda me bacio na pod i počeo trčati. Pobjegao je. 

Šestogodišnjakinja je zatim istrčala pred zgradu i ispričala svojoj teti što se dogodilo. Policija iz Miamija rekla je da snimke s nadzornih kamera pokazuju kako bijeli Range Rover ulazi u stambeni kompleks, a osumnjičenik hoda prema stražnjem dijelu kompleksa prema stubištu gdje je sjedila djevojčica. Šestogodišnjakinja je potvrdila da je Venegas muškarac sa snimke, a policija ga je ubrzo privela. Njegov odvjetnik odbio je dati izjavu za medije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • svimajednako. 12.07.2023.

    Njegov odvijetnik, obojici kazna

Komentiraj...
Vidi sve komentare