To je to što me zanima!

Curica (7) pleše u restoranu kako bi prehranila svoju obitelj

Kina: Huang Doudou (7) živi u maloj sobici sa svojim roditeljima. Oni su bolesni pa ne mogu raditi. Curica, koja ide u 2. razred, zato pleše četiri puta tjedno u restoranu
Vidi originalni članak

Huang Doudou (7) iz kineskog grada Urumqija koja ide u drugi razred polugola pleše kako bi prehranila svoju obitelj. Curica s roditeljima živi u sobi od 12 četvornih metara. Njezina majka ima osakaćenu nogu i povremeno čisti kako bi zaradila nešto novca, a njezin otac zbog bolesti ne smije raditi teške fizičke poslove. 

Curica se zato navečer šminka, oblači provokativnu odjeću i nastupa u restoranu. S njom ide i majka koja ju čeka pa zajedno idu kući, piše Daily Mail. Djevojčica pleše četiri puta tjedno, a mjesečno zarađuje oko 690 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zvizek 07.11.2011.

    A naši domaći Srbi se žale kako su im ugrožena prava,jbt-e.

  • spirit lamp 07.11.2011.

    Kineska djeca su naucena da rade odmalena, tamo se rad cijeni i postuje, jedino je pomalo tuzno da dijete tako malo mora prehranjivati roditelje, ali svaka cast.

  • zemos 07.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare