To je to što me zanima!

Curica bila na liječenju, a kada se vratila kući ostala je u šoku

ŠOKIRALA SE: Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo zakrpati krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrečiti zidove
Vidi originalni članak

Emily Cassidy je trogodišnja djevojčica iz Birminghama koja se bori s retinoblastomom, tumorom iza oka koji joj je dijagnosticiran dok je bila beba.

Njezina majka, koja ima još dvije kćeri, uz borbu za Emilyn život borila se i sa svakodnevnim životom. Bolest najmlađe kćeri majci Lucy (27) oduzima puno vremena, a život im je dodatno otežavala i trošna kuća u kojoj su živjele. 

Malena Emily u ožujku je bila na operaciji kojom su joj trebali ukloniti tumor, no on se nažalost proširio i morala je krenuti na kemoterapiju. U lipnju je s majkom otišla u SAD na protonsko zračenje koji je subvencirao zavod za zdravstvo.

To vrijeme iskoristila je Georgie Moseley (32) koja je pokrenula akciju renovacije njihovog skromnog i trošnog doma. Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo zakrpati krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrčiti zidove, no ono što ju je dočekalo kad se vratila potpuno ju je iznenadilo. 



- Kao da imam potpuno novu kuću - ustvrdila je Lucy. 

Georgie, koja je sama izgubila sina zbog tumora 2011., pokrenula je cijelo susjedstvo, angažirala je lokalne poduzetnike koji su pomogli u renovaciji i obitelj Cassidy se sada može opustiti u čistom, suhom, sigurnom i moderno opremljenom domu. 

Prije renovacije zidovi su se raspadali od vlage, sudoper u kuhinji bio je potrgan pet godina pa je Lucy suđe morala prati u kupaoni. Njezin dom sad ima potpuno nove električne instalacije i cijevi, dobila je nove podove i namještaj. Ukratko, kuća je obnovljena od poda do stropa. Osim toga, popločen je i prilaz, a uredili su im i stražnji vrt. Cijeli projekt koštao je oko 60.000 funti, piše Daily Mail
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • SonjaRadman Livaja 06.09.2016.

    Ova djela su naj veća vjera.To su molitve,ovakva djela.Kako su dragom Bogu dragi takvi ljudi.Oni kroz svoja djela proslavljaju Boga dragog.Uvjek me spopadne poseban osjećaj kada vidim ovakve natpise.

  • alisan 02.09.2016.

    Susjedi zasigurno nisu Hdz ovci:)))))

  • Cipelcug 02.09.2016.

    Zamislite u okviru predizborne kampanje stranka potrebitoj obitelji uredi dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare