Obavijesti

News

Komentari 33

Curica bila na liječenju, a kada se vratila kući ostala je u šoku

Curica bila na liječenju, a kada se vratila kući ostala je u šoku
4

ŠOKIRALA SE: Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo zakrpati krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrečiti zidove

VIDEO

Emily Cassidy je trogodišnja djevojčica iz Birminghama koja se bori s retinoblastomom, tumorom iza oka koji joj je dijagnosticiran dok je bila beba.

Njezina majka, koja ima još dvije kćeri, uz borbu za Emilyn život borila se i sa svakodnevnim životom. Bolest najmlađe kćeri majci Lucy (27) oduzima puno vremena, a život im je dodatno otežavala i trošna kuća u kojoj su živjele. 

298528802

Malena Emily u ožujku je bila na operaciji kojom su joj trebali ukloniti tumor, no on se nažalost proširio i morala je krenuti na kemoterapiju. U lipnju je s majkom otišla u SAD na protonsko zračenje koji je subvencirao zavod za zdravstvo.

To vrijeme iskoristila je Georgie Moseley (32) koja je pokrenula akciju renovacije njihovog skromnog i trošnog doma. Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo zakrpati krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrčiti zidove, no ono što ju je dočekalo kad se vratila potpuno ju je iznenadilo. 

298496747



- Kao da imam potpuno novu kuću - ustvrdila je Lucy. 

Georgie, koja je sama izgubila sina zbog tumora 2011., pokrenula je cijelo susjedstvo, angažirala je lokalne poduzetnike koji su pomogli u renovaciji i obitelj Cassidy se sada može opustiti u čistom, suhom, sigurnom i moderno opremljenom domu. 

298528781

Prije renovacije zidovi su se raspadali od vlage, sudoper u kuhinji bio je potrgan pet godina pa je Lucy suđe morala prati u kupaoni. Njezin dom sad ima potpuno nove električne instalacije i cijevi, dobila je nove podove i namještaj. Ukratko, kuća je obnovljena od poda do stropa. Osim toga, popločen je i prilaz, a uredili su im i stražnji vrt. Cijeli projekt koštao je oko 60.000 funti, piše Daily Mail
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"