To je to što me zanima!

Curica je udarila policajca, vratio joj elektrošokerom

SAD: Majka je zvala policiju jer je kćerka vrištala po kući i nije ju slušala. Opirala se i policajcu i nogom ga udarila u prepone. Vezao ju je lisicama
Vidi originalni članak

Djevojčica (10) navodno je bila toliko borbena da ju je policajac iz Arkansasa u SAD-u morao pogoditi elektrošokerom kako bi je ugurao u policijski auto i odveo u popravni dom. Policajac Dustin Bradshaw došao je prošli četvrtak po djevojčicu na poziv njene majke. Curica je navodno ležala na podu i vrištala te nije slušala mamine naredbe. Žena je tada navodno policajcu rekla da upotrijebi elektrošoker. On ju je prvo uzeo i prenio u dnevni boravak gdje se curica nastavila opirati te je policajca udarila nogom u prepone. U izvješću je Bradshaw napisao da je tada 'vrlo, vrlo kratko' stresao curicu elektrošokerom, vezao ju lisicama i odnio u auto.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • olnada 20.11.2009.

    marince-roditelj je taj koji djete vodi/prati do odredjenog perioda,kroz zivot.I odgovornost je na roditelju.Ako ne moze sam,treba traziti pomoc.Pogotovo kada dijete \"zove u pomoc\" vristanjem i neposlusnoscu.U danasnje vrijeme vrvi sve od informacija o takvim stvarima.Cinjenica JE da majka nije zrela,nije osuda-samo konstatacija,inace bi trazila drugu vrstu pomoci

  • Bloomy 18.11.2009.

    bez komentara sam na mamicu koja na 10 god kcer zove murju,al onda jos i strucnjak koji mora koristiti elektrosoker,halo,a kaj taj radi sa pravim kriminalcima i strasnim ljudima,pa ak je vec dijete tak lose pozovi hitna pa nek joj daju nekaj za smirenje,vodi ju psihijatru, a ne murju i prziti ju.

  • marinče85 18.11.2009.

    @ olanda naravno da normalna majka ne zove policiju. ali ovdje nije riječ o normalnoj majci. tko zna što je sve to dijete preživjelo i čega se sve nagledalo, a i ne piše radi li se o potpuno zdravom ili bolesnom djetetu (bilo fizički ili psihički). čista pretpostavka - možda je dijete autist pa se majka ne zna nositi s tim. oni često tako reagiraju. naravno ovo je totalno nesumično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare