To je to što me zanima!

Curica ostala paralizirana nakon što je gledala horor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hitne službe u Italiji su prošlog vikenda primile velik broj poziva gledatelja, pogotovo djece, koje je film Paranormalna aktivnost 'na smrt' prestrašio
Vidi originalni članak

Djevojku (14) iz Italije doveli su u bolnicu paraliziranu od straha nakon što je u kinu gledala horor film 'Paranormalna aktivnost', što je izazvalo burne reakcije u javnosti. Nisu upozorili na dobnu granicu publike filma, koji je do sada zaradio 151 milijuna dolara. Hitne službe u Italiji su prošlog vikenda primile velik broj poziva gledatelja koje je film 'na smrt' prestrašio. Udruga roditelja iz Italije želi da kina uvedu dobrnu granicu kako bi djeci koja nisu navršila 18 godina zabranili gledanje tog filma. Ignazio La Russa, talijanski ministar obrane, bio je zabrinut nakon što je pogledao najavu filma.
- Protekla dva tjedna najava za 'Paranormalnu aktivnost' se prikazuje na javnim televizijama i uplašila je tisuće djece. Primijetio sam to jer je moj sedmogodišnji sin rekao kako se prestrašio - rekao je La Russa. Sandro Boni, talijanski ministar kulture, rekao je kako razmatraju koje mjere trebaju poduzeti kako bi zaštitili djecu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • lloyd 13.07.2016.

    a daj imam 12godina i gledao sam taj film pre dosadan ni je u opce strasan ja sam cak gledao i horor +18 i nije strasan a covik im vadi oci kida ruke

  • necroshade 15.02.2010.

    Ovako ja sam film pogledao... film je ko i svaki drugi horor i moram priznat da je bilo djelova kada sam se malo uplasio ali ne toliko da bih ostao paraliziran... =)

  • mimas 15.02.2010.

    Berlusconijada!!!! Kakve žešće gluposti...ti talijani preuzimaju titulu najglupljih (na žalost...)

Komentiraj...
Vidi sve komentare