To je to što me zanima!

Curica progutala 37 magneta: Probušili su joj rupe u trbuhu

Nakon što se požalila na bolove u trbuhu curicu su roditelji odveli u bolnicu. Magneti su joj probili crijeva, a formirali su krug pa su doktori mislili da se radi o narukvici
Vidi originalni članak

Djevojčica Payton Bushnell (3) iz Portlanda operirana je nakon što je progutala 37 magneta. Magneti su curici izbušili rupe u trbuhu i crijevima. 

Payton se nekoliko dana žalila na bolove u trbuhu zbog čega su je roditelji odveli kod doktora, a pregled rendgenom je pokazao da je nešto progutala. S obzirom da su magneti formirali krug doktori su na početku mislili da se radi o narukvici, piše Fox News.

- Pretpostavljam da su joj magneti izgledali poput ukrasa koje stavljamo na božićne kolače, rekla je njezina majka Kelli.

Djevojčica se nakon operacije uspješno oporavlja, a liječnici su objasnili da ovo nije prvi ovakav slučaj. Tijekom 2009. godine zabilježena su 22 slučaja dječjeg gutanja magneta. Ipak, medicinska sestra Sandy Nipper rekla je da nikad nije čula da je neko dijete progutalo više od 10 magneta.

- Kada sam čula da se radi o 37 progutanih magneta na smrt sam se prepala, dodala je. 


Idi na 24sata

Komentari 8

  • seronja 06.03.2012.

    A majko mila, pa kak je uspjela pojesti 37 komada...

  • deny-1 06.03.2012.

    neću puno komentirati, jer imam dvogodišnjaka u kući i znam da su dijeca za svašta sposobna, ali dijete treba držaati na oku stalno, jer njih sve zanima, istražuju... ali kao što kaže EvelynSalt , 37 magneta? mislim da joj je trebalo podosta vremena da to sve proguta... :( , na kraju je najbitnije da djevojčica bude dobro...

  • puppet 06.03.2012.

    bitno da je mali andjeo dobro. a roditeljima je ovo sigurno dobra lekcija i sada ce malo vise paziti cime se dijete igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare