To je to što me zanima!

Curicu (4) izgrizao staford i na licu dobila 50 šavova

Britanska četverogodišnja djevojčica mora živjeti sa stravičnim ožiljcima na licu nakon što ju napao divlji staford terijer. Ogulio joj je kožu i na prstima
Vidi originalni članak

Nemoćna Britanka Devon Allan (4) iz Greenocka dobila je 50 šavova nakon što ju je divlji staford napao, stjerao uza zid i razderao joj kožu s lica i prstiju.
- Stalno se gleda u ogledalo i govori " Ne volim ovo lice. Napravio je to zločesti pas". Liječnici su rekli da je sretna jer nije izgubila oko - rekla je njezina majka Sheridan (27).
Devon i Sheridan baš su se vratile s puta. Devon se ostala igrati s prijateljima u ulici. Susjed je uletio u njezinu kuću s krvavom Devon na rukama samo deset minuta kasnije.
- Bila je histerična. Lice joj je bilo otvoreno - rekla je majka i dodala kako se vjerojatno pokušavala zaštititi rukom. Psa su ubili nedugo nakon napada. Policija je optužila neimenovanog 42-godišnjeg vlasnika.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dlovnicki 12.09.2009.

    MARCELINA - u sinteraj s tob*om!! u zivotu nisam citala nista gnj*usnije do tvojih komentara.............................................. procitah negdje u komentarima da te zasigurno niko ne voli i da si sama i da imas traume.. 100% se slazem s tim komentarom

  • slama 09.09.2009.

    marcelina daj odi da ti pomognu...

  • user_39685 08.09.2009.

    Pas nije bio socijaliziran, a to je kriv vlasnik. Npr. ako roditelji svoje dijete odgajaju da bude lopov, da pljačka ljude itd.itd. ono će biti takvo kako su ga odgojili. I pas je onakav kako ga odgoji njegov vlasnik. Dakle, pas nije kriv!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare