To je to što me zanima!

Curicu pokušali prokrijumčariti u prostoru za rezervni kotač

Srpski carinici na graničnom su prijelazu Merdare 17. kolovoza u prostoru za rezervni kotač pronašli 9-godišnjakinju koju su 42-godišnjak i njegov 17-godišnji sin, prema svemu sudeći, htjeli prokrijumčariti u zemlju
Vidi originalni članak

Dijete je pronađeno u prostoru za rezervni kotač automobila 'Chrysler' njemačkih registarskih oznaka. Njime su u Njemačku putovali 42-godišnji otac i njegov 17-godišnji sin, obojica albanske nacionalnosti.

Otac je kod sebe imao dokumente Kosova, a sin osobnu iskaznicu koja je izdana u Njemačkoj, piše Blic.rs. 

Kada su došli do carinika, rekli su mu da nemaju ništa za prijaviti, a carinici su detaljnim pregledom u prostoru za rezervni kotač pronašli djevojčicu albanske nacionalnosti.

Njeni su dokumenti naknadno pronađeni u automobilu, a 42-godišnjak je carinike pokušao uvjeriti da je djevojčica kći njegove sestre te kako se bez njegova znanja uvukla u auto, usred igre. 

Djevojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalnu skrb, a otac i sin su privedeni. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • novival12🇭🇷✌ 19.08.2019.

    Čisto zlo od ljudi, za smrtnu kaznu ništa drugo

  • jelena jesenski 19.08.2019.

    Aaaajojjj...nisam trebala ovo otvoriti! Imat cu noćne more dugo!! Jadno dijete! U cijelom tom zlu, nadam se da su je barem uspavali,da se nicega ne sjeca kad se probudi! Ali, to je gotovo nemoguce! Tko zna,mozda su je prodali roditelji! Ajme,, koja grozota ! Nemojte ove odurne bitange slucajno usporedjivati sa zivotinjama! Zivine zo nisu zasluzile!

  • sunčanana 19.08.2019.

    Ne možeš vjerovati što su pojedini ljudi kadri učiniti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare