To je to što me zanima!

Curicu koja je dobila toplinski udar u autu prevezli u Poljsku

Malu Poljakinju (6) iz riječke će bolnice prevesti do aerodroma na Krku odakle će poletjeti za Poljsku gdje će nastaviti liječenje. Curici je stanje i dalje nepromijenjeno
Vidi originalni članak

Djevojčica (6) iz Poljske koja je prije 10 dana hospitalizirana u Dječjoj bolnici Kantrida, nakon što je u automobilu doživjela toplinski udar, u utorak je u 12 sati napustila riječku dječju bolnicu. Vozilom hitne pomoći prevezena je zajedno s majkom do riječkog aerodroma Omišalj na otoku Krku. Majka i kći prevezene su poljskim zrakoplovom u Varšavu gdje će djevojčica biti hospitalizirana i gdje će se nastaviti njezino liječenje. Iz Poljske su zrakoplovom stigli i liječnici koji su tijekom leta nadzirali djevojčičino stanje.

- Stanje je i dalje nepromijenjeno, no djevojčica je stabilno pa nije bilo prepreka za njezinim transportom, rekli su riječki liječnici koji su brinuli o Poljakinji posljednjih deset dana.

Ago Muratović kod kojega je poljska obitelj odsjela u Omišlju rekao je da su roditelji tužni i očajni.

- Vjeruju da će njihova djevojčica biti dobro, ne gube nadu. Majka je s djevojčicom otputovala zrakoplovom, dok je otac s bratom otputovao automobilom, rekao je Muratović.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • cosanostra1 19.07.2011.

    nemogu zamisliti....naše malo zlato ne ostavljamo iz vida a kamoli je zaključati je u auto

  • CrokamagraSredstva Za Potencij 19.07.2011.

    ...nemogu vjerovati da tako glupih ljudi ima,a neki su još gluplji sa svojim komentarima...

  • Mamba24 19.07.2011.

    Taman ste me sjetili s ovim člankom da moram otključat djecu iz podruma,već su tamo 7 dana..

Komentiraj...
Vidi sve komentare