To je to što me zanima!

Curu (24) živu zakopao u šumi jer je previše trošila

Frank G. (40) nije imao novca za luksuzan život, kakav je željela njegova djevojka. Počeo je krasti. Kad su ga uhvatili, Katrin ga je odlučila ostaviti
Vidi originalni članak

Nijemac Frank G. (40) svoju je djevojku Katrin B. (24) pretukao u šumi i živu je zakopao, a sve jer je previše trošila, piše Bild. Katrin je Franka upoznala prije 18 mjeseci. Par se zaljubio i uselio zajedno. No Katrin je voljela luksuzan život. Frank, zaposlen kao dostavljač, trudio se svojoj djevojci to omogićiti. Kad mu je ponestalo novca, počeo je krasti po trgovinama. Tada su ga uhvatili. Bez skupih poklona Katrin nije željela vezu s njim. Odlučila ga je ostaviti, a Frank to nije mogao podnijeti. Rekao je Katrin da dođe s njim u šumu, gdje je zakopao 300.000 eura i pomogne mu ih iskopati. U šumi ju je pretukao štapom i davio dok nije pala u nesvijest. Već prije je iskopao rupu i bacio Katrin u nju. Obdukcija je pokazala da je Katrin živa zakopana, te da je umrla od gušenja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Cipi_Ri 16.09.2008.

    Previse lazi u vezi. On je voleo nju a ona njegove novce . Gramzivost... Sebicnost...

  • Chilily 16.09.2008.

    a i ona glupa, lik radi kao dostavljač, a kao zakopao 300.000 eura, šta joj nije bilo sumnjivo? sirotoj joj mozak zablokirao kad je čula cifru.

  • handcream 16.09.2008.

    pa nije valjda mislio da ce mlada i zgodna zenska bit sa njim starkeljom iz ljubavi. nek sjedi u zatvoru kad je tako pametan. a i ona, sta nije znala da za sponzoriranje treba trazit one koji imaju, a ne one koji rade za minimlac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare