To je to što me zanima!

Cvik bio u lisicama jer su drugi okrivljeni gađali suce

Suđenje Jakši Cvitanoviću je bilo zatvoreno za javnost. Neslužbeno doznajemo da su svjedočili tajni svjedoci koji su potvrdili Cvikove zločine
Vidi originalni članak

Na sudu u Splitu nastavljeno je suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku i njegovoj skupini. Ročište je ponovno bilo zatvoreno za javnost, a optuženi su u sudnicu dovedeni u lisičinama. Naime, pravosudni policajci željeli su izbjeći reprizu prošlotjedne blamaže kad su okrivljeni u jednom drugom slučaju počeli predmetima gađati članove Sudskog vijeća. Protiv lisičina se pobunio upravo Cvik, a sudac Matulović se smilovao i naredio da ih se na njegovu odgovornost oslobodi lisičina. Neslužbeno se doznaje da su svjedočila dva tajna svjedoka, Luka1 i Luka3, a Luka1 ponovio je svoj prvi iskaz u kojem je potvrdio kriminalne aktivnosti Cvika i njegove skupine. Suđenje će inače do srijede biti zatvoreno za javnost, a saslušavanje svjedoka trebalo bi biti dovršeno do kraja tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brkan1 02.11.2009.

    E ljudi svašta , pročitajte malo o Jovi Čarugi. Bio vezan, okovan , nije mogao ni cvjetka izvadit da piša jer je bio vezan.a vi razvežete take bitange i kriminalce . pa njih treba vezati lancima s kuglom od 50 kg za noge.da ne može mrdniti.a ne da još gađaju suca kao u luna parku. A šta dobije onaj koji pogodi, medu ili lutku, ili slobodu.

  • vinine 02.11.2009.

    ja bi mu ih skinuo,al bi mu prije toga oči izvadia...djecoubojica

  • virusica 02.11.2009.

    Pa pravilo je da se okrivljenicima skidaju lisice, s obzirom da još nije donesena pravomoćna presuda oni se po Ustavu i Zakonu smatraju nevinima i kao takvima u sudnici im se skidaju lisice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare