To je to što me zanima!

Cvik i njegovi dileri tvrde da su se bavili ribarenjem

Na suđenju je svjedočio bivši Cvikov prijatelj Rino Cetinić. Kazao je da je zajedno sa Cvitanovićem uglavnom zarađivao lovom na hobotnice
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku i još petnaestorici okrivljenika na Županijskom sudu u Splitu ni u četvrtak nije došlo šest od osam pozvanih svjedoka. Svjedočio je nekadašnji korčulanski policajac, danas pripadnik Pomorske policije, Zdravko Đula koji pred pred sudom nikoga od okrivljenika, na zadovoljstvo branitelja, nije izravno prozvao zbog poslova oko droge.
Svjedočio je i Rino Cetinić (34), nekadašnji Cvitanovićev prijatelj iz Vele Luke. On je 2006. godina policiji tvrdio da mu je drškom pištolja slomio čeljust, a kasnije je promijenio iskaz i kazao da su ga istukla trojica nepoznatih muškaraca. Nije se mogao sjetiti razloga zašto je s Cvikom prekinuo prijateljstvo. Opovrgao je ikakve veze uz nabavku droge za Cvika, tvrdeći, da su uglavnom zajedno zarađivali lovom na hobotnice. Cetinić je naveo da su se svi okrivljenici, uglavnom, bavili ribarenjem.Tužiteljica Natalija Petković, zamjenica ravnatelja USKOK-a uložila je prigovor zbog kontradiktornosti Cetinićeva iskaza.
- Obrana je vrlo zadovoljna svjedočenjima jer ne dovode okrivljenike u vezu s oputužnicom. Na idućoj raspravi u veljači predložiti ću ukidanje pritvora za svog branjenika Mirjama Cvitanovića, jer je besmisleno da je tamo već dvije godine, a suđenje se oteže jer se ne pojavljuju svjedoci - poručio je Vinko Ljubičić, odvjetnik Cvikova brata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majstor 18.12.2008.

    Čekajte da nije on dobročinitelj, mislio ribom nahraniti Hrvatski narod, ha ha

  • klek1 18.12.2008.

    Ajooooj pune mreže droge,skupa riba

  • user_27152 18.12.2008.

    daj čovjeku ribu, nahranit češ ga za jedan dan. načui ga kako loviti ribu, nahranit ćeš ga za cijeli život! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare